blog-logo

Cioban muşcat de urs în apropiere de Zărneşti, adus cu un elicopter SMURD la Bucureşti

Cioban muşcat de urs în apropiere de Zărneşti, adus cu un elicopter SMURD la Bucureşti
foto -arhiva

foto -arhiva

Un cioban în vârstă de 69 de ani a fost atacat de un urs, vineri, în apropiere de localitatea Zărneşti, el având multiple leziuni la faţă şi fiind transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.

Potrivit medicului Liviu Stelea, şeful Ambulanţei Braşov, bărbatul a fost atacat de un urs lângă Zărneşti, în zona Bârsa, fiind transportat iniţial la spitalul din localitate, cu o maşină privată.

La spitalul din Zărneşti, ciobanul a primit primele îngrijiri, apoi a fost solicitată o ambulanţă care l-a transportat la Spitalul Judeţean Braşov.

„Bărbatul a suferit multiple traumatisme faciale şi fracturi în urma muşcăturilor de urs şi prezintă un risc de infecţie foarte mare. Viaţa nu îi este pusă totuşi în pericol, El a fost transportat cu un elicopter SMURD la Bucureşti, unde va fi suspus unor operaţii de chirurgie plastică”, a spus medicul Cristina Vecerdi, şeful Unităţii Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Braşov, citat[ de Mediafax.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Podul de la Brăila ar urma să fie deschis la sfârșitul lunii iunie, după mai bine de un an de întârzieri

Anunţuri mică publicitate