blog-logo

Viceprimarul Răzvan Popa a fost demis de majoritatea PDL-PNL. Vezi cine este noul viceprimar al Brașovului!

Viceprimarul Răzvan Popa a fost demis de majoritatea PDL-PNL. Vezi cine este noul viceprimar al Brașovului!

razvan popaDupă cum newsbv.ro a anunțat în premieră, viceprimarul Răzvan Popa (PSD) a fost demis astăzi din funcție.  Astfel, consilierul local PDL Adrian Oprică a solicitat introducerea pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local un proiect de hotărâre prin care să fie înlocuit viceprimarul Răzvan Popa (PSD), la solicitarea a 16 consilieri locali PDL, PNL, PP-DD și FDGR. 

CITEȘTE AICI ce zicea Răzvan Popa înainte de a fi schimbat din funcție!

Au votat pentru introducerea pe ordinea de zi a schimbării din funcția de viceprimar a lui Popa 16 consilieri locali pentru demitere, trei au fost împotriva și trei abțineri. Răzvan Popa își păstrează calitatea de consilier local. Mircea Boriceanu PC și cei doi reprezentanți ai UDMR s-au abținut atât pentru introducerea pe ordinea de zi, cât și pentru demiterea lui Răzvan Popa. Mai mult, Ladislau Szente a solicitat să fie discutat acest subiect într-o ședință extraordinară, dar propunerea sa a fost respinsă.

„Până acum, am colaborat bine cu amândoi viceprimarii. Nu am ce să îi reproşez colegului Răzvan Popa. Colaborarea dintre noi trebuie să continue la fel de bine ca şi până acum, indiferent de calitatea oficială pe care o are, fiindcă în politică, astăzi, este într-o situaţie, mâine în alta, poimâine în alta. Tot timpul e loc pentru toată lumea şi dacă gândim aşa, vom avea un parcurs bun. Vorbim în momentul de faţă de un proiect politic, iar această abordare trebuie să o avem şi în plan local. Această decizie de schimbare a viceprimarului este una politică a mai multor partide care au iniţiat acest demers”, a precizat primarul George Scripcaru.

adina durbaca

În locul lui Răzvan Popa a fost propusă și votată de aceeași formulă politică Alexandrina Durbacă (PP-DD), cu 18 voturi pentru și trei împotrivă, dintr-un total de 23. Două voturi au fost anulate.

Adina Durbacă este de profesie avocat, specializată în drept comercial şi civil, şi este la primul mandat de consilier local, intrând pentru prima dată în politică în 2012, în Partidul Poporului.
„A fost o mare surpriză pentru mine. Este evident că este rezultatul muncii celor doi ani care I-am depus în Consiliul Local şi voi face toate diligenţele pentru a pune în slujba cetăţeanului experienţa mea profesională. Consider că numărul mare de voturi pe care l-am primit din partea colegilor mei reprezintă încrederea pe care aceştia mi-o acordă”, a declarat Adina Durbacă.

Alexandrina Durbacă este prima femeie care deține funcția de viceprimar al municipiului Brașov, după 1989.  

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   De astăzi se fac înscrieri pentru Bikeathon Țara Făgărașului
 1. Domnilor consilieri ati inebunit de tot ! PSD face coalitie cu PPDD si voi puneti un viceprimar de la Diaconescu ?? Ce cretinitate !!

  Reply
 2. care pp-dd ?? ca in scurt timp va trece ori la pdl ori la pnl…il lasa si fata asta pe diaconescu cu ochii in soare. e numai de fatada numirea..in spatele acestui nume…deciziile le ia altcineva….

  Reply
 3. Jos cu PSD-ul!!! Au muls deja destul din bani Brasovului si nu au fost in stare sa aduca bani de la Guvern pt investitii mari. Ne tot promit autostrazi dar le vom vedea la anu si la multi ani. Numai „naivii” cred in promisiunile lor si ii mai voteaza!

  Reply
 4. S-a gasit al penal PDL, Oprica, sa propuna schimbarea viceprimarului. Penalii PDL au copt-o in beraria Ciucas, cu o seara inainte, cu Scripcaru si cirpele lui de la Boriceanu, Macedonschi si pina la liberalii slugi. Nu toata lumea poate fi prostita si pacalita. Rusine! Poate se trezeste si Justitia intr-o zi! Sau DNA-ul!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate