blog-logo

Teatru de păpuşi şi bucurie, daruri ale Trupei Strada pentru copiii din Centrul de Zi al Fundaţiei Rafael

Teatru de păpuşi şi bucurie, daruri ale Trupei Strada pentru copiii din Centrul de Zi al Fundaţiei Rafael

Teatrul Strada a poposit marţi la Fundaţia Rafael Codlea pentru a le oferi copiilor din Centrul de Zi şi prietenilor acestora un antrenant şi foarte plăcut spectacol de teatru de păpuşi. Piesa „Cei trei purceluşi” a fost trăită la intensitate maximă de toţi cei prezenţi, mai ales că a fost pigmentată cu muzică şi cu replici vesele.

Copiii au urmărit cu emoţie aventura celor trei purceluşi, dar nu au pregetat să intercaţioneze cu actorii şi să se distreze.

Precum se ştie, Fundaţia Rafael este o organizaţie care se preocupă de asistarea persoanelor cu dizabilităţi din Codlea şi din împrejurimi, iar trupa Teatrului Strada este formată din actori profesionişti şi se află sub auspiciile Asociaţiei Culturale Museion Braşov.

Alte articole:   Creșele din Brașov ar putea fi închise

Colaborarea dintre cele două entităţi este încă de la început aducătoare de daruri spirituale, rolul social al culturii fiind atât de frumos oglindit în privirile fascinate şi în chiotele urmate de aplauze cu care micuţii spectatori i-au răsplătit pe actori.

imagine super teatru

Distribuie dacă îți place!
  1. Felicitari d-le Staier si pentru trupa Strada, cat mai multe astfel de activitati pentru cei mai putin norocosi dintre noi.

    Reply
    • Le multumim in special domnilor Ovidiu Savu si Silvian Duica. De asemenea, le suntem recunoscatori tuturor celor care au facut posibila jucarea acestei piese la sediul Fundatiei Rafael.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.