blog-logo

Un dascăl braşovean, la un pas de a intra în „Liga Profesorilor Excepţionali”. Are nevoie de susţinerea noastră!

Un dascăl braşovean, la un pas de a intra în „Liga Profesorilor Excepţionali”. Are nevoie de susţinerea noastră!

Avadanei DumitruProfesorul de biologie Dumitru Avădanei de la Şcoala Gimnazială Nr. 2 „Diaconu Coresi” din Braşov a fost selectat din cei 50 de profesori admişi în semifinală în cei 10 finalişti pentru „Liga profesorilor excepţionali”. Finala va avea loc într-o emisiune televizată ce va fi difuzată în data de 15 iunie, unde va fi stabilit clasamentul final pe baza voturilor adunate din comunitate şi a televotingului pe timpul emisiunii.

Pentru a câştiga finala şi a aduce la Braşov titlul de excelenţă în educaţie, profesorul are nevoie de susţinerea comunităţii braşovene. Cu un simplu click pe www.fundatiadanvoiculescu.ro/2014/05/dumitru-avadanei îi puteţi da dascălului şi învăţământului braşovean un vot de suţinere a excelenţei în educaţie. „Consider că Braşovul are numeroşi dascăli de excepţie. Am avut şansa să fiu selectat în finală, pe baza unei documentaţii laborioase asupra unei cariere didactice de 35 de ani şi a voturilor adunate din comunitatea braşoveană în semifinală. Voi fi onorat să reprezint învăţământul braşovean şi excelenţa în educaţie”, a precizat profesorul Dumitru Avădanei.

Alte articole:   Doi sportivi braşoveni, la Campionatul Mondial de Lupte pe plajă

A pus bazele postului TV al Şcolii 2

Alături de elevii săi, profesorul a obţinut sute de premii în competiţiile judeţene, naţionale şi internaţionale, a iniţiat, coordonat, implementat şi diseminat numeroase proiecte regionale, naţionale sau europene din dorinţa de a aşeza Braşovul pe harta educaţiei de elita. Proiectele comunitare, campaniile ecologice sau umanitare derulate, cărţile şi articolele publicate au fost tot atâtea oportunităţii pentru elevii săi de a-şi dezvolta autocunoaşterea, încrederea de sine, toleranţa, acceptarea diversităţii, de a-şi construi civismul prin implicare şi asumarea responsabilităţii şi, nu în ultimul rând, de a-şi realiza propria lor dezvoltare profesională.

Dumitru Avădanei a optat să deschidă drumuri în educaţia nonformală, iar aşa a luat naştere TV2BV, postul de televiziunii al Şcolii nr. 2 din Braşov, un proiect unicat în sistemul de învăţământ românesc.

Distribuie dacă îți place!
  1. Acum este momentul: In 2014 Fondurile Europene nerambursabile se Acorda si la noi la fel de Usor ca si in celelalte state membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Afli mai multe detalii pe site-ul:Fonduri Europene Nerambursabile Ro
    __________________________________________________________________

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate