Negocieri pentru cumpărarea unei bucăți din Bastionul Graft

Negocieri pentru cumpărarea unei bucăți din Bastionul Graft

bastionul graftConsiliul Județean Brașov a aprobat astăzi înființarea unei comisii pentru cumpărarea unui spațiu din Bastionul Graft, care a ajuns în proprietatea unor persoane fizice.

Proprietarii au solicitat Consiliului Județean să-și exprime dreptul de preempțiune, fiind vorba despre un monument istoric.

„Suma care ni se solicită este de 200.000 de euro, dar este o sumă foarte mare și nu cred că cineva va plăti această sumă. De aceea eu vă propun să înființăm o comisie care să negocieze cu proprietarii acestui spațiu. Nu cred că vor obține mai mult de 50.000 de euro. Oricum, cine îl va cumpăra nu va putea face nimic acolo și cu atât mai puțin să facă o locuință”, a declarat în plenul ședinței președintele Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu.

Alte articole:   Administrația PNL a ratat oportunități pentru Brașov. Marian Rasaliu și Florin Orțan vor lupta pentru potențialul județului

În acest context, s-a decis înființarea unei comisii din care face parte câte un reprezentant al fiecărei formațiuni politice reprezentată în Consiliul Județean Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Invata ENGLEZA in 21 de zile FARA PROFESOR “ este cu siguranta cel mai eficient sistem de invatare a limbii engleze din Romania. Afli mai multe detalii pe site-ul: Inveti Engleza Ro

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate