blog-logo

Corona Braşov, vicecampioana României la handbal feminin

Corona Braşov, vicecampioana României la handbal feminin

corona basovEchipa de handbal feminin Corona Braşov a învins, miercuri, pe teren propriu, formaţia Dunărea Brăila, cu scorul de 31-27 (15-14), în ultimul meci din Final 3 al Ligii Naţionale, încheind astfel pe locul secund, după HCM Baia Mare, care şi-a asigurat titlul naţional încă de duminică.

Cu victorii directe în ambele partide cu Dunărea Brăila, Corona Braşov încheie Liga Naţională cu medaliile de argint, în timp ce oponenta sa obţine medaliile de bronz.

Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare este, matematic, noua campioană a României, cu două etape înainte de încheierea sezonului, după victoria de duminică, de pe teren propriu, în faţa formaţiei Corona Braşov, cu scorul de 38-33 (22-14).

Alte articole:   Țigările vor fi mai scumpe. UE urmează să propună o taxă pentru vaping (țigări electronice cu nicotină eliberată sub formă de vapori)

HCM Baia Mare a învins contracandidata la titlu, Corona Braşov, în ambele meciuri din Final 3 şi mai are de disputat un singur meci, în ultima etapă, sâmbătă, cu Dunărea Brăila (31 mai). Astfel, HCM Baia Mare are 9 puncte înaintea meciului de sâmbătă, iar Corona Braşov încheie cu 6 şi medalii de argint, urmând a juca în Cupa EHF.

Rezultatele înregistrate anterior în Final 3 sunt: HCM Baia Mare-Corona Braşov 35-30 (15-16), Dunărea Brăila-Corona Braşov 19-33 (6-14) şi HCM Baia Mare-Dunărea Brăila 38-24 (16-12).

Cele trei echipe s-au calificat în Final 3 în urma meciurilor din primul tur al play-off-ului Ligii Naţionale, fiecare având asigurată o medalie.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.