blog-logo

Concurs de orientare turistică pentru elevi, sâmbătă, în zona Noua

Concurs de orientare turistică pentru elevi, sâmbătă, în zona Noua

concurs_orientare turistica 1Sâmbătă, va avea loc cea de-a patra ediţie a Concursului de orientare turistică pentru elevi, care este organizat de Şcoala Generală nr. 9 din Braşov şi Regia Publică Locală a Pădurilor (RPLP) „Kronstadt” în parteneriat cu Primăria Braşov. La acest concurs pot participa elevi din clasele IV-VIII, fete şi băieţi, în echipe nediferenţiate pe grupe de vârstă, iar înscrierile se fac la Şcoala nr.  9 din cartierul Noua.

„Fiecare echipă va primi o hartă pe care este marcat nordul şi punctele de validare şi o busolă omologată. Traseul are aproximativ doi kilometri, este conceput de domnul profesor Eugen Chicoş împreună cu reprezentanţii Salvamont Braşov şi va fi făcut cunoscut doar în dimineaţa concursului. Concursul se desfăşoară pe echipe formate din patru membri şi o rezervă şi constă în parcurgerea cât mai rapidă a unui traseu prin pădure, participanţii trebuind să treacă prin aproximativ zece puncte de validare.. Sperăm într-o participare cât mai mare, mai ales că avem deja înscrise şi echipe din localităţi din judeţ – Feldioara şi Vama Buzăului”, a precizat Dan Olteanu, directorul Regiei Kronstadt.

Alte articole:   Locuri de parcare noi în cartierul I.L. Caragiale din Râșnov

Plecarea echipelor participante va avea loc începând de la ora 9.00, de la Lacul Noua, cu un interval de 10-15 minute între fiecare, iar pe perioada desfăşurării concursului, în Parcul Noua va exista o scenă pe care copii din fiecare şcoală participantă vor prezenta un moment artistic.Fiecare participant va primi tricouri, diplome, iar echipajele de pe podium vor fi premiate şi cu articole pentru drumeţie, oferite de un  magazin specializat din Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate