blog-logo

FOTOGALERIE Bizoni urbani, bizoni la iarbă verde, în zonă protejată!

FOTOGALERIE Bizoni urbani, bizoni la iarbă verde, în zonă protejată!

acces zona taminaAm adunat o colecție bogată de bizoni. Se pare că mulți dintre cititorii newsbv.ro apreciază acest mod de protest împotriva șoferilor care își parchează mașinile deranjând fie ceilalți colegi din trafic, fie pietonii.

În plus, acum avem o categorie nouă de bizoni. Este vorba de cei care înțeleg să meargă „la iarbă verde“ cu mașina până în vârful muntelui. De exemplu la Tamina, de pe DN1, la Timiș. Accesul auto este interzis. Dar nu pentru bizonii șmecheri, cum este cel cu Skoda din imagine.

„Este revoltător ce se întâmplă. Am iești la drumeție cu copiii, la aer curat. Am vrut să ieșim în natură, să avem parte de liniște. După ce a trecut Skoda, am avut parte de spectacolul motoarelor turate de la ATV-uri. Și pentru că trebuie să existe și o picătură care a umplut paharul, pe potecă am avut parteși de motocicliști. De bunul simț nu mai vorbesc, dar cei care ar trebui să se ocupe de protejarea pădurii, am înțeles că e și arie protejată, pentur ce sunt plătiți???“, ne-a scris o cititoare.

Alte articole:   Avertizare RO-Alert în Predeal din cauza unui urs 

CLICK pe poze pentru a se mări!

Un alt cititor ne-a trimis fotografii cu bizoni care intra pe sens interzis pe strada Sfinții Apostoli

Bizoni cu „mușchi“

bizoni la sueta

Este evident că cei de la firmele de protecție și pază parchează cum vrea mușchii lor. Nu-i suspectăm că ar face așa ceva după cum îi taie capul… În cazul de față, cei de la Silnef au pus și de o mică ședință în intersecția cu giratoriu de la Hidromecanica…

 

 

 

Bizoni pe trecerea de pietoni

Bizoni categoria „BMW“

Bizoni, bizoni, bizoni….

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Somitatea Adam nelipsita din aceasta categorie :)) Ptr necunoscatori ultima poza de la categoria "Bizoni cu BMW" arata bolidul "de somitate" :)))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.