blog-logo

FOTOGALERIE Prăpădul de la Roman SA

FOTOGALERIE Prăpădul de la Roman SA

DIGITAL CAMERAExecutarea silită de la Roman SA, de săptămîna trecută, a fost făcută departe de ochii presei. Afaceristul Ioan Neculaie, cercetat pentru evaziune fiscală de milioane de euro, nu a vrut să afle brașovenii ce nenorocire s-a abătut peste fost uzină.

Neculaie se bătea cu pumnul în piept că el luptă să păstreze locurile de muncă de la Roman, în timp ce, de fapt, a tăiat tot fierul vechi de pe platformă și a căpușat uzina cu firmele sale. S-a lansat în campanii electorale, de partea PDL, dorind să ajungă deputat, propbabil dubla cetățenie – română și americană – nu-i este îndeajuns și dorea și imunitate parlamentară.

Alte articole:   ANAF a actualizat Ghidul fiscal pentru persoanele care realizează venituri din chirii

A plimbat câteva zile gratuit brașovenii cu autobuzele fabricate demo la Roman SA. A lansat și o fabrică de tractor (nu tractoare, c ă mai mult de un prototip, evident portocaliu, că era electoral, nu a mai văzut nimeni).

Astăzi, afaceristul veros bagă în faliment, cu concursul suspect al unor oameni care trebuie să împartă legea, uzina pe care se lăuda că se luptă să o păstreze șiu să salveze locurile de muncă…

După cum vedeți, afară e vopsit gardul (pavilionul administrativ), iar înăuntru…

CLICK pe poze pentru a se mări!

Distribuie dacă îți place!
 1. Si cu ce merita mai mult gruparea PSD Romanul?
  „Privatizarea” asta a fost si inca este o infractiune emblema a Romaniei.
  De ce nu fac puscarie cei implicati in hotia asta?

  Reply
 2. se stia ca taie fier vechi,de la Roman,cum de fapt se stie ca de la Tractorul taie fier vechi firma apropiata de cei care conduc acum.In concluzie,nu sunteti mai buni unii decat altii.

  Reply
 3. Hoţul strigă hoţii. De parca tov. Olaru si tov. Costică au procedat altfel la Tractoru. Le e ciudă ca n-au tăiat tot ei , sau ce ? Toţi sunt o gaşcă de tâlhari

  Reply
 4. cum se imbogatesc altii…si noi abia ne taram zilele! FURA TARA SI NOI II APLADUDAM LA ALEGERI!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.