Patrioții votează PRM

Patrioții votează PRM

cristian stanescu     În bordelul politic al anului 2014, junele PSD-ist Victor Ponta defilează fără jenă cu prostituatele UDMR. Nimic nu-l împiedică să facă asta. Nici cei 7 ani de-acasă (pe care nu-i are), nici banerele cu care a umplut târgul (”Mândri că suntem români”), nici mustrările  de conștiință (de care nu e capabil).

Protocolul semnat de liderul PSD şi UDMR (mai degrabă un DIKTAT anti-românesc) prevede atâtea oportunități acordate minorității maghiare încât, majoritatea românescă din Ardeal, vom deveni în scurtă vreme cetățeni de rangul doi.

Perversitatea lui Ponta e cu mult mai complexă! Când salariile şi pensiile românilor au fost retezate cu 25% de guvernul Boc, Ponta – din opoziție – le promitea românilor marea cu sarea, iar azi, la putere, a mărit taxele, a scumpit extrem de mult traiul românului şi a dat liber exploatatorilor străini să ne ia gazele de şist, minereurile aurifere şi de metale rare. Actualii guvernanţi  au făcut exact ceea ce se prefăceau a critica atunci cînd erau pe tuşă.

Degeaba se laudă Ponta că economia românească a crescut peste aşteptări. Ce creştere, care economie, că românii sunt tot mai săraci. În schimb, Ponta e campion la promovarea membrilor de familie. Nepotismul a devenit lege în România. Fiica, nevasta, amanta, finul, nașul sunt cele mai promovate persoane. Uitați-vă  numai pe listele de candidați la Parlamentul European și din structurile executive.

Ne-am săturat de elucubrațiile unor posturi de televiziune, de nevestele si copiii politicienilor care au dat buzna în fotoliile de demnitari, mai trebuie să suportăm și relația amoroasă dintre Ponta și progenitura anti-românească UDMR care pune în pericol integritatea noastră teritorială?…

„Electoralele” din 2014, ca și cele din 2012, sunt de „totul sau nimic” pentru partidele obișnuite cu ciolanul. Campnia electorală pentru alegerile europene deja a scos la iveală scandaluri, înjurături şi reproşuri politice mai golăneşti decât cele din anii precedenți. Ca de obicei, zornăitul banilor va decide câștigătorul. Partidele care nu au în spate baroni locali și structuri mafiote, contează din ce în ce mai puțin în bătălia electorală. Aşa că, atenţie, tot pe ăştia de la PSD să-i votaţi pentru Parlamentul European! Vă sunt tare dragi, deşi v-au îndatorat până la moarte şi după…

Trăiască guvernul, trăiască alianța PSD-UNPR-PC + UDMR, pentru că ne-au făcut viaţa extrem de captivă!

După această succintă trecere în revistă a perversităților politice la care suntem supuși, mă întreb retoric: Mai rămâne ceva din Mândria că suntem români ?

E bine de știut: un vot pentru alianța PSD-UNPR-PC înseamnă, de fapt, un vot dat pentru UDMR și scopurilor sale mârșave. Singurul partid care se opune (în mod constant și ferm!), de peste două decenii, revanșismului unguresc este Partidul România Mare. Partidul România Mare e singura formațiune politică care militează pentru păstrarea tradițiilor de credinţă şi cultură națională, pentru întoarcere la Patrie şi Patriotism. Cine simte, gândește și trăiește românește nu are cum să voteze PSD.

       Patrioții votează PRM !

  • Cristian Stănescu
  • Președinte PRM Brașov
  • Candidat pentru Parlamentul European
  • (PRM – poziția 6 pe buletinul de vot)
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.