FOTO Incendiu la fostul cinematograf Astra

FOTO Incendiu la fostul cinematograf Astra

incendiu cinema astraPompierii militari au fost chemați duminică dimineață să stingă un incendiu care a izbucnit în interiorul fostului cinematograf Astra.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a trimis trei autospeciale, o autiscadă și un echipaj SMURD.

„Am intervenit pentru stingerea focului izbucnit în incinta imobilului, pe o suprafață de 200 de metri pătrați. Au luat foccol. sergiu rechitean podeaua, tapetul, iar flăcările au ajuns la nivelul tavanului. Cercetăm în continuare cauzele izbucnirii incendiului și vor fi evaluate pagubele“, a precizat șeful ISU Brașov, col. Stelian Rechițean.

La locul incendiului au venit și prefectul Romer Ambrus, precum și reprezentanți ai Primăriei Brașov, proprietarul imobilului.

Neoficial, vecinii spun că de vină ar fi boschetarii, care au pătruns în incinta cinamtografului, lăsat de izbeliște de Primăria Brașov. Cei de la Primărie spun că, în ultimul an, au schimbat de trei ori până acum lacătele de acces în imobil, care pe lângă intrarea dinspre Casa Armatei, mai are un acces din interorul curții Școlii Populare de Artă „Tiberiu Brediceanu“.

Alte articole:   Făgărașul are prima aplicație pentru telefoanele mobile: Făgăraș City App (Video)

Incendiul survine la două zile de când PSD critica, într-o conferință de presă, că PDL și primarul George Scripcaru au amplasat un banner electoral pe fața clădirii publice, fără să existe un acord al Consiliului Local.

Cinematograful Arta a fost revendicat de Primărie și câștigat în martie 2012, după un proces cu scandal de la fostul șef al revoluționarilor brașoveni, Dorin Lazăr Maior, dispărut între timp din țară, iar acum a fost lăsat de izbeliște.

CITEȘTE ȘI: Fostele cinematografe ale Braşovului vor rămâne mult şi bine în ruină

CLICK Pe poze pentru a se mări!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Intr-adevar usa din dreapta, era sparta de cateva saptamani si boschetarii puteau foarte bine sa doarma pe acolo. Cel mai probabil s-a aprins locatia de la graturul de duminica a romanilor ce stateau acolo.

    Succes la refacut locatia.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate