Autocar plin cu turiști ieșit în decor, între Poiana Brașov și Râșnov. 25 de victime!!!

Autocar plin cu turiști ieșit în decor, între Poiana Brașov și Râșnov. 25 de victime!!!

autocar4Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașova fost anunțat să acorde primul ajutor în cazul unui accident care a avut loc în această dimineață, în jurul orei 9.30.

Potrivit primelor informații, este vorba despre un autocar care a iești în decor pe drumul dintre Poiana Brașov și Râșnov (DN1E). În autocar sunt 25 de pasageri.

Mai multe echipaje de la SMURD și Ambulanță au fost trimise la locul accidentului. Din primele informații, se pare că mașina a rămas fără frâne. Autocarul, înmatriculat în Brașov, a preluat cei 25 de turiști, pensionari belgieni veniți pentru un sejur de 12 zile în România. Turiștii au dormit peste noapte în Poiana Brașov și mergeau spre Bran.

Alte articole:   ADN, primul partid care a depus la Biroul Electoral liste complete pentru Consiliul Județean

Autocarul a rupt parapetul într-o serpentină și a căzut în râpă. Nu s-a răsturnat. Din fericire, nu există nicio persoană decedată. Toate victimele au fost duse la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. O persoană care este rănita grav va fi transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul de la Târgu Mureș.

Circulaţia în zonă este blocată, iar poliţiştii rutieri îi îndrumă pe şoferi să aleagă rute alternative. Șoferului i se va întocmi dosar penal, iar autocarul va fi expertizat tehnic.

Foto: Dana Savu. Click pe poze pentru a se mări!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate