PSD acuză campania electorală a PNL și PDL

PSD acuză campania electorală a PNL și PDL

constantin nitaMinistrul Economiei, deputatul PSD Constantin Niță, spune că, până acum, campania electorală a fost civilizată, fără excese deosebite.

„Pe de altă parte, am constatat că există o competiție pe tema a câți bani au adus șefii nostri de la Brașov. Marea majoritate a acestor bani sunt veniți de la Guvern, fără prea marea contribuție a acestor domni. Corect ar fi de spus câți bani a fost contribuția instituției pe care o reprezintă,  câți de la Guvern și câți de la UE. Este o atitudine electorală, de campanie, politicianistă, care vre să scoată în evidență cât de mult se muncește”, a declarat Niță.

El spune că, în acest context, și PSD se poate lăuda cu fondurile aduse la Brașov: „Numai săptămâna aceasta, în Guvern, s-a decis anularea a 1,1 miliarde de lei noi – datorii din industria de apărare care țin strict de producția specială, prin ministerul pe care-l conduc. Sau sutele de milioane de euro prin amânarea plății a certificatelor verzi din energie, si am redus facturile la curent la populație și industrie. Să pun asta pe toate gardurile? Ca oamenii să vadă care e mai tare, mai mare? Nu cred că e corect ce se întâmplă. Poate dl. Scripcaru ar trebuie să puna mare -9% creștere economică, ar trebui să și-o asume.  Noi am avut o creștere în primul trimestru de 3,78%. Agenția Standard & Poor’s ne-a crescut ratingul de tară, ceea ce înseamană creșterea investituorilor, stabilitate economică. Să le punem pe o plăcuță?”, a întrebat retoric Niță.

Alte articole:   Persoane lovite de mașină, la Făgăraș

În altă ordine de idei, deputatul PSD Emil Niță a criticat faptul că, în Tractorul, există un loc unde sunt „cinstiți“ alegătorii: „Sunt luați din gura Pieții, băgați înăuntru și li se dă de băut de cei de la PDL. Al doilea lucru pe care doresc să-l semnalez este faptul că s-au dus în clubul cultural al persoanelor cu handicap auditiv. Li s-a dat oarece cadouri și au fost învățați cu buletinul de vot ce sa voteze, respectiv PDL”.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
 1. " Li s-a dat oarece cadouri..,"

  Reply
 2. Nita este un prost!
  Este de atata timp in guvern si nu am auzit sa faca ceva bun pentru Brasov!
  Unde este aeroportul?
  Unde este autostrada? (chiar a votat impotriva aeroportului in parlament)
  Unde sunt investitile pe care a zis ca le aduce la Brasov?
  Boc asa prost cum era le-a facut clujenilor si petecul de autostrada de trece pe la ei prin judet, le-a modernizat si aeroportul, le-a adus si investitii (dand ajutoare de stat firmelor ce au bagat bani in Cluj, iar firmele sunt destule Bosch, De’Longhi …
  Si in Constanta lu Basescu s-au bagat bani, un reactor nuclear, celalalt deja il aveau (1 mlrd euro), autostrada Buc-Constanta(1 mlrd euro), modernizarea caii ferate Buc-Constanta (1 mlrd euro), modernizarea portului (200 mil euro)
  In Brasov nu s-a bagat nici un ban, ba chiar au cautat sa ne distruga toata industria, iar la capitolul contributi la Bugetul de Stat suntem printre primele judete…
  Voi vota PSD cand voi vedea ca vor sa faca ceva pentru mine ca brasovean!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.