blog-logo

Handbal Final 3: Corona Braşov – HCM Baia Mare 30-35 ( 16-15)

Handbal Final 3: Corona Braşov – HCM Baia Mare 30-35 ( 16-15)

handbal coronaIn primul meci din Final 3, Corona Brasov a putut sa tina ritmul doar 40 de minute in meciul disputat impotriva baimarencelor. In prima repriza brasovencele au dictat jocul si acest lucru s-a vazut si pe tabela de marcaj.

Aurelia Bradeanu, Chiper si Hotea au dat sperante spectatorilor brasoveni ca pot sa o invinga pentru a doua oara pe HCM Baia Mare in acest sezon. Chiar daca in prima repriza Corona a condus si cu 3 goluri diferenta, la pauza scorul a fost doar de 16-15 pentru brasovence.

Din pacate dupa pauza baimarencele au revenit in joc si prin faptul ca Bradeanu nu a mai putut sa-si faca jocul ei obisnuit, astfel ca in minutul 43 scorul a ajuns sa fie 22-22. De la acest scor elevele lui Costica Buceschi au preluat conducerea si s-au distantat, la un moment dat ( min.53) tabela aratand 31-24 pentru HCM.

Alte articole:   PNL câștigă Rupea și Predealul, la 10 voturi. USR câștigă Victoria

Pana la finalul meciului au mai existat doar cateva zvacniri ale formatiei Corona, iar minutul 60 aratand un scor de 35-30 pentru HCM Baia Mare astfel ca problema castigatoarei campionatului national de handbal feminine este rezolvata.

Urmatorul meci decisiv pentru formatia lui Bogdan Burcea va avea loc la Braila sambata de la ora 13:45 in compania formatiei Dunarea Braila.

Corona Brasov: Brădeanu 10, Briscan 2, Hotea 2, Chiper 7, Ţăcălie 2, Apetrei 2, Zamfir3, Manda 2
HCM Baia Mare: Ardean 7, Geiger 9, Marin 3, Buceschi 8, Nechita 7, Oltean 1

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate