Gimnastele din Brașov au venit cu medalii și de la Ploiești

Gimnastele din Brașov au venit cu medalii și de la Ploiești

gimnasteIn perioada 10-11 mai 2014 s-a desfasurat, laPloiesti, a 6-a editie a Turneului International FIG de Gimnastica Ritmica “Spring Cup”, competitie  la care au participat gimnaste din circa 10 tari, cele mai multe venind din Bulgaria, Moldova, Ucraina, Italia Brazilia, Ecuador si binenteles cluburi din Romania.

Delegatia Clubului CSU Brasov a participat la categoria „Mica Gimnasta” cu sportivele: Ioana David medaliata cu bronz, iar Carolina Zaharia a obtinut un loc IV.

Micutele gimnaste au avut evolutii frumoase si pline de gratie, notate pe masura de arbitri, ele  fiind rasplatite si cu multe aplauze de publicul prezent intr-un numar foarte mare.

gimnaste3Gimnastele din categoria IV-a au participat cu toate obiectele, dar cele mai apreciate exercitii au fost cele cu panglica. Cea mai apreciata dintre ele a fost evolutia Rebecai Anton clasandu-se pe locul II, urmand-o Ruxandra Popa pe locul III si Raluca Lipianu pe locul IV.  Mara David s-a prezentat onorabil, acumuland experienta in bagajul competitional.

 gimnaste2Iar la categoria a-III-a, mica junioara Daria Balmuj a obtinut un onorabil  loc VII  la compozitia cu coarda. Competitie foarte grea pentru ea, deoarece in grupa ei participand gimnaste selectate in lotul national.

Echipa brasoveana de gimnastica ritmica CSU BRASOV este pregatita si antrenata de Alina Stratulat si a fost insotita la Ploiesti de catre  arbitrul international Simona Banciu. Fetele se pregatesc pentru Campionatele Nationale de Gimnastica Ritmica, care se vor desfasura in perioada 27-29 iunie 2014, in Constanta.

Alte articole:   „Muzică de poveste”, concert în beneficiul Liceului Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap