blog-logo

Silviu Pașca & The Guy Project revin în Times Pub

Silviu Pașca & The Guy Project revin în Times Pub

silviu pasca2Silviu Pasca alaturi de colegii din The Guy Project vin din nou, cu surprize muzicale, pe scena Times Pub, vineri, 16 mai, de la ora 22:00.

Pentru ca s-au simtit „ca acasa” data trecuta, cand si voua tinem minte ca v-a placut mult si v-ati distrat, vineri va asteptam din nou la un mega concert in cadrul unui mega party marca Times!

Nu mai sta pe ganduri si rezerva-ti de acum o masa la numarul de mai jos pentru ca vineri Silviu Pasca – The Guy Project vor dezlantui un cutremur in Times, unul care te va chema mai aproape de centrul lui pentru ca va fi pornit de muzica si emotie multa!!!

Suport artisti 20 lei. Odata cu bratara vei primi un bon consumabil care iti permite sa bei un shot la bar. Rezervari la 0736 73 73 73.

Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00, iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie. Inainte de ora 23:00 intrarea este gratuita. Intre ora 23:00 si 24:00 va exista un suport pentru artisti de 10 lei, iar apoi intrarea va fi 20 lei..

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Reglementările din domeniul construcţiilor vor fi simplificate. Unele prevederi sunt din 1970

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate