blog-logo

Minor din Apața, cercetat pentru tentativă de viol și tâlhărie asupra unei bătrâne de 90 de ani

Minor din Apața, cercetat pentru tentativă de viol și tâlhărie asupra unei bătrâne de 90 de ani

tanar catuseLa mijlocul săptămânii trecute, dispeceratul I.P.J. Brașov a fost sesizat că, în după amiza zilei de 7 mai, un tânăr necunoscut a pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor în locuinţa unei bâtrâne de 90 de ani din comuna Apața, căreia i-a aplicat mai multe lovituri cu palma în zona feţei, a ameninţat-o cu un cuţit găsit în locuință și a încercat să o violeze, după care a sustras din locuință suma de 350 lei şi mai multe bunuri casnice (veselă, un fier de călcat şi scule).

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Sectiei 6 Poliție Rurală Hoghiz, în data de 8.05.2014 a fost identificat și reținut, la o stână de pe raza comunei Apața, suspectul în acest caz: un localnic de 15 ani, de la care s-a reușit recuperarea bunurilor casnice.

Alte articole:   Târgul de Cariere Brașov, ediția de toamnă, online

Minorul a fost ulterior expertizat de Serviciul Medicină Legală Brașov, care a constatat că avea discernământ în momentul comiterii faptelor, ca atare a fost reținut de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de viol și tâlhărie, iar ulterior instanța de judecată a dispus cercetarea lui în stare de libertate.

Distribuie dacă îți place!
  1. Dane, pa asta nu-l cataloghezi „criminal”?

    Reply
  2. nu, e de-al nostru…, victima e ungur

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.