Medalii pentru talentatele gimnaste din Brașov

Medalii pentru talentatele gimnaste din Brașov

In perioada 2 -4 mai 2014 s-a desfasurat in Giurgiu Concursul International de Gimnastica Ritmica “Trofeul Ritmica”, competitie la care au participat peste 300 de gimnaste din circa 15 tari, cele mai multe venind din Bulgaria, Israel, Cipru, Moldova, Ucraina si binenteles Romania.

gimnasteDelegatia Clubului CSU Brasov a participat la categoria „Mica Gimnasta” cu sportivele Patricia Cabuz si Ioana David – ambele medaliate cu argint precum si Stefania Chiriac, medaliata cu bronz.

Micutele gimnaste au avut evolutii frumoase si pline de gratie, notate pe masura de arbitri, ele  fiind rasplatite si cu multe aplauze de publicul prezent intr-un numar foarte mare.

Nici gimnastele de la categoria a-IV-a nu au fost mai prejos, evolutiile Marei David si ale Ruxandrei Popa de la coarda fiind rasplatite cu locul al doilea, evolutia de la cerc a Rebecai Anton a fost medaliata cu argint , iar evolutia la panglica a Ralucai Lipianu aducandu-i un meritat loc I!

gimnaste2Toate gimnastele prezente la acest concurs au fost medaliate (dupa cum, de altfel, ne-au obisnuit la toate concursurile), aducand astfel din nou clubul brasovean in prima liga a gimnasticii ritmice.

Echipa brasoveana de gimnastica ritmica este pregatita si antrenata de dna. Alina Stratulat si a fost insotita la Giurgiu de arbitrul international si director tehnic al concursului, dna. Banciu Simona.

Alte articole:   Poluarea în Brașov rămâne la cote ridicate. Ce spun măsurătorile?

Echipa se pregateste intens pentru urmatorul Turneu International „Spring Cup”, care va avea loc in Ploiesti in perioada 9-11 mai, unde sectia clubului de gimnastica ritmica se va prezenta cu 7 gimnaste.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap