blog-logo

Brașovul găzduiește turneul final al Campionatului Universitar de Minifotbal

Brașovul găzduiește turneul final al Campionatului Universitar de Minifotbal

fotbal studentiCele mai bune opt universități din țară participă la etapa finală a Campionatului Universitar de Minifotbal, programată între 5 și 7 mai la Brașov, pentru a-și disputa titlul de campioană națională.

La deschiderea oficială a competiției, organizată de Student Sport, au fost prezente loturile echipelor participante, festivitatea fiind urmată de tragerea la sorți care a stabilit grupele și programul turneului final.

Astfel, din grupa A fac parte Academia de Poliție „Al. I. Cuza“ din București, Universitatea Politehnica București, Universitatea „Al. I. Cuza“ din Iași și Universitatea de Vest din Timișoara, în timp ce în grupa B se vor înfrunta Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi“ Iași, Universitatea „Petru Maior“ Târgu Mureș și Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu. Toate meciurile se vor disputa la baza sportivă Fan Sport, în incinta Școlii nr. 2 din Brașov.

Alte articole:   Localitățile din județul Brașov cu cei mai mulți șomeri

Deja o tradiție pentru campionatele universitare, în ziua finalelor, organizatorii aduc la Brașov o echipă a Generației de Aur pentru a disputa un meci cu fostele glorii ale Brașovului și cu o echipă ce va reprezenta trustul Dolce Sport. Sunt așteptați să intre în teren jucători de renume ai fotbalului românesc precum Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici, Costel Gâlcă, Victoraș Iacob, Ciprian Paraschiv, Bogdan Stelea, alături de alte legende ale fotbalului brașovean.

Un alt meci demonstrativ pregătit de organizatori va aduce față în față două echipe de fotbal feminin, spre deliciul tuturor celor prezenți. Momentele artistice din data de 7 mai sunt asigurate de majoretele de la Râșnov și majoretele de la Săcele, care vor oferi mai multe reprezentații de cheerleading. Organizatorii au pregătit premii și pentru spectatori, care au șansa să câștige diverse produse de la sponsori.

Alte articole:   BAAR: Aproape 80% dintre deținătorii auto cu polițe RCA la City Insurance și-au refăcut asigurarea 

Campionatul Universitar de Minifotbal a început în data de 6 martie 2014 și a aliniat la start 23 de universități din 10 centre universitare. În urma disputării meciurilor din cele patru grupe formate, primele două echipe clasate și-au asigurat locul la faza finală.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.