blog-logo

VIDEO Stegarii continuă tradiția: FC Braşov – Dinamo Bucureşti 2-0

VIDEO Stegarii continuă tradiția: FC Braşov – Dinamo Bucureşti 2-0

dinamo fc brasovStegarii in ultimii 21 de ani au pierdut doar de două ori în faţa „câinilor” pe teren propriu. Aseara traditia s-a confirmat si dupa un joc bun al galben-negrilor victoria a venit oarecum normal.

FC Brasov era obligata sa castige pentru a spera ca din toamna va juca tot in liga 1. Meciul a fost la discretia gazdelor de la inceput pana sfarsit, iar spectatorii, in numar mare prezenti la stadion, i-au “condus” spre victorie. Andrei Cristea a deschis scorul cu un „lat” pus la centrarea excelentă a lui Serginho in minutul 10.

Stefan Grigorie a ratat şansa de a dubla avantajul echipei sale, in doua randuri singur cu Bălgrădean. Echipa Dinamo Bucuresti a fost dominată clar de trupa lui Cornel Ţălnar, iar Mateiu  mărit diferenţa cu o lovitură de cap, pasa de gol venind de la Szekely in minutul 33. Pana la sfarsitul primei reprize nu au mai fost ocazii clare de gol.

Alte articole:   Un brașovean ar fi oferit unor necunoscuți 5.000 de lei și 100 de dolari după ce aceștia i-ar fi spus că fiul său ar fi avut un accident

Dupa pauza jocul  celor 2 echipe a semanat  cu cel din prima parte a meciului, echipa bucuresteana incercand sa revina pe tabela si stegarii sa mai inscrie cel putin inca o data. Elevii lui Cornel Talnar au mai avut cel putin 2 mari ocazii prin Romeo Surdu si Andrei Cristea. Fluierul final i-a prins pe brasoveni bucurandu-se de victorie, iar pe bucuresteni grabiti sa plece spre capitala neintelegand mare lucru din infrangerea de aseara.

Dinamo ramane pe locul 4 avand 52 de puncte, iar stegarii au urcat pentru moment pe locul 14 avand 33 de puncte. Urmatorul meci pentru stegari este miercuri “ in deplasare” la Corona Brasov, incepand cu ora 17:00.

Alte articole:   RAT Brașov:  Unele troleibuzele nu vor mai deschide prima uşă

Echipele de start:

  • FC Braşov: Fl. Iacob – Vagner, De Almeida Santos, R. Machado, Cr. Ionescu – Mateiu, Aganovic – Szekely, Grigorie, Sergio da Silva – A. Cristea. Rezerve: D. Mutu – Potecu, Enceanu, G. Păun, Davide Dias, Fonseca, Surdu. Antrenor: Cornel Ţălnar
  • FC Dinamo: Bălgrădean – Rus, Durimel, D. Grigore (cpt), Bărboianu – I. Şerban, Boubacar, Elton – C. Matei, Ţucudean, V. Lazăr. Rezerve: Naumovski – Ad. Popa, Thicot, C. Munteanu, D. Rotariu, J. Thomas, Bilinski. Antrenor: Flavius Stoican

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.