blog-logo

FOTO O predeleancă, de la animatoare la DJ de renume în SUA

FOTO O predeleancă, de la animatoare la DJ de renume în SUA

Romina AnastasescuRomina Anastasescu, o blonda frumoasa din Romania plecata in urma cu mai multi ani in Statele Unite, este pe punctul de a deveni un DJ celebru dupa ce a dansat in cluburile din Las Vegas.

Unde dai si unde crapa! O romanca frumoasa de pica, plecata de cativa ani in Statele Unite, a devenit la scurt timp una dintre cele mai cerute animatoare in videoclipurile unor DJ de talie internationala, scrie CanCan.

Incet-incet a inceput sa prinda si gustul vietii de noapte din Las Vegas, unde a devenit abonata, iar din anturajul ei au inceput sa faca parte multe nume celebre. Romina Anastasescu a dat lovitura cu cel mai recent videoclip al lui Calvin Harris, cunsocut pentru colaborarile cu Rihanna, Kelis sau Florence Welch. Romanca apare in cateva scene din videoclipul piesei “Thinking about you”.

Alte articole:   Mâine Conferinta OM vs Tehnologie cu numărul #3, organizată de Grupul Iubim Brașovul

CLICK pe poze pentru a se mări!!!

Romina nu s-a multumit doar cu rolul de animatoare si si-a dezvoltat o pasiune mai veche. S-a apucat de facut muzica si si-a propus sa ajunga un DJ cunoscut in Statele Unite.

cum, frumoasa blonda nu mai merge in cluburile din Las Vegas ca sa danseze, ci ca sa puna muzica. Romina este originara din Predeal, a facut facultatea in Brasov, insa valurile vietii au dus-o in America.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate