blog-logo

Bătaie pentru un loc de parcare în zona Astra II. Cel mai scump loc licitat: 350 de lei

Bătaie pentru un loc de parcare în zona Astra II. Cel mai scump loc licitat: 350 de lei

Parcari resedintaPrimăria a organizat, luni, o nouă licitaţie pentru a atribui locurile de parcare rămase libere în cartierul Astra II, respectiv în zona cuprinsă între Calea Bucureşti numere pare – Berzei – Zorilor şi Carpaţilor numere impare.

La licitaţie s-au prezentat 172 de persoane, iar procedura nu a fost deloc liniştită ţinând cont că anumite străzi sunt destule de aglomerate, astfel că nu există loc de parcare pentru fiecare.

Astfel, 5 dintre braşovenii care au participat la licitaţie au plecat acasă fără a reuşi să închirieze un loc, fie din cauză că lângă blocul lor nu mai era nici o parcare liberă, fie că preţul de adjudecare a urcat foarte mult. Opt locuri, de pe Calea Bucureşti, Berzei, Cocorului şi Carpaţilor, au fost „râvnite” de mai mulţi locatari, iar cel mai mare preţ la care s-a ajuns în urma acestor licitaţii a fost de 350 de lei pentru un loc, în loc de 144 de lei, cât se plăteşte în mod normal pentru această zonă. Alţi braşoveni, de pe alte străzi, au avut mai mult noroc şi au prins chiar şi câte două locuri, în urma licitaţiei de ieri fiind închiriate, în total, 179 de locuri.

Alte articole:   Noi reguli de acordare a concediilor medicale, de la 1 august

Pe 5 mai, edilii vor organiza o nouă licitaţie pentru a atribui şi locurile rămase libere în Florilor (fără str. Albăstrelelor nr.50, Al. Vlahuţă nr.32, Bujorului nr.21), Craiter şi Scriitorilor (fără str. Brânduşelor nr.3-9, Zizinului nr.1-13).

Distribuie dacă îți place!
  1. Invata ENGLEZA in 21 de zile FARA PROFESOR “ este cu siguranta cel mai eficient sistem de invatare a limbii engleze din Romania. Afli mai multe detalii pe site-ul: Inveti Engleza Ro

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.