blog-logo

Constantin Niță crede că PNL vrea ruperea USL la Brașov

Constantin Niță crede că PNL vrea ruperea USL la Brașov

constantin nita2Președintele PSD Brașov, ministrul Constantin Niță, spune că alianța USL la Brașov este în pericol, din cauza „prieteniei” dintre liberali și pedeliști.

„Apropierea PNL de PDL nu este de bun augur pentru USL la Brașov, care după cum știți nu s-a rupt în plan local, având în vederea apropierea dintre PNL și PSD. Noi dorim refacerea USL și la nivel național și păstrarea protocolului de la nivel local. Orice încălcare a protocolului de către PNL pe această temă poate constitui un element de desființare a acestui protocol. Sub nicio formă nu putem fi de acord ca si colegii noștri din PNL să semneze proiecte cu PDL, mai ales la Consiliului Local, si noi să stăm în acest concubinaj. Sper să aiba sarbatori fericite colegii liberali și repetam că dorim sa pastram USL la nivel local si sa-l refacem la nivel national. Dacă nu se respecta acest lucru, atunci vom lua o decizie importanta: vom renunta la parteneriatul cu PNL la Brașov”, a precizat deputautl PSD Constantin Niță.

Alte articole:   Prețuri mai mari în iulie comparativ cu luna iunie

În ceea ce privește memoriul trimis de președintele Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, către premierul Victor Ponta, prin care cere 10 milioane de euro pentru gratuiatea pe transportul în comun pentru pensionari, Constantin Niță a declarat: „Dl. președinte Căncescu cred că glumește, știe foarte bine care sunt regulile alocărilor bugetare. Subvenționarea transportului local se poate face doar de către Consiliul Local. Guvernul poate sprijini doar proiecte. Nu cred că a vorbit serios. Dacă vrea gratuitate la nivel județean, nu are decât să cheltuiască tot bugetul județului în acest sens”.

Distribuie dacă îți place!
  1. Incredibil … Dl.Nita nu a aflat ca USL s-a rupt?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.