blog-logo

1,5 milioane lei pentru flori şi plante ornamentale

1,5 milioane lei pentru flori şi plante ornamentale

panselute spatii verziÎn acest an, Primăria Braşov a alocat un buget de 1,5 milioane lei pentru flori şi spaţii verzi, urmând ca în luna mai să fie organizată o licitaţie pentru amenajarea spaţiilor verzi.

„Pentru anul în curs, pe achiziţie de material dendrologic, unde intră puieţi, gard viu şi flori, avem un buget de 1,5 milioane lei, dar asta nu înseamnă că vor fi cheltuită toată această sumă. În prezent, suntem în procedura de licitaţie pentru amanajarea spaţiilor verzi, care se va desfăşura în cursul lunii mai“, spune Sorin Toarcea, purtător de cuvânt al Primăriei Braşov.

Firma care va câştiga licitaţia pentru amenajarea spaţiilor verzi va semna cu municipalitatea un contract-cadru pe o perioadă de patru ani. Până în prezent, a existat un contract de concesiune cu o firmă, însă acesta a expirat şi este nevoie de organizarea unei noi licitaţii.

Alte articole:   Lidl România modifică orarul de funcţionare al magazinelor pentru a face economie de curent

Pe lângă sumele care vor fi cheltuite pentru amenajarea rodurilor de flori din parcuri sau sensuri giratorii, municipalitatea are la dispoziţie 200.000 de fire de gard viu şi aproximativ 1.500 de puieţi de pomi din diverse specii, care urmează să fie plantaţi în parcuri şi pe arterele din oraş.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate