blog-logo

Schi: Șapte sportivi de la Corona, selectați în lotul național

Schi: Șapte sportivi de la Corona, selectați în lotul național

Schi, partii Poiana 16 ianuarie 2014 (38)In urma comisiei tehnice din cadrul Federatiei Romane de Schi si Biatlon (FRSB), din 27 martie, unde s-au analizat rezultatele sportivilor pentru sezonul 2013/2014 si s-au stabilit componentele noilor loturi nationale de copii, junior si seniori, schiul alpin brasovean va fi reprezentat la cel mai inalt nivel de clubul Corona Brasov.

In urma noii repartizari, clubul Corona Brasov va avea șapte componenti in toate loturile nationale, astfel:

  • Achiriloaie Ioan Valeriu – seniori
  • Mihnea Oltean – cadeti
  • Erika Andrei –copii
  • Teodora Leonte-copii
  • Rentea Diana – copii
  • Horea Olteanu – copii
  • Szoke Hunor – copii

Pe langa cei 7 sportivi, Corona va da si antrenorul lotului national de copii, in persoana profesorului Dan Iliescu, antrenor coordonator al sectiei de schi alpin de la ASC Corona.

Alte articole:   Dragobetele, fiul Babei Dochia, sărută fetele – Legende, tradiții și obiceiuri în această zi

„Ne bucuram de aceste rezultate pe care personal le consider formidabile dupa doar 1 an si jumatate de functionare. Daca ne gandim ca in urma cu doar 2 ani nu aveam niciun brasovean pe podiumurile concursurilor de schi alpin din cadrul campionatelor nationale la copii, iar acum am obtinut 4 titluri si 12 clasari pe podium, lucru care ne bucura enorm si ne motiveaza pentru viitor. Vrem sa multumim pentru sprijin Primariei Brasov si vreau sa le multumesc si celor 2 antrenori, Dan Iliescu si Emilian Focseneanu, pentru implicare si devotament”, a declarat Cătăin Leonte, presedintelu ASC Corona – sporturi individuale.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate