blog-logo

S-a stins luptatorul pentru libertate Werner Sommerauer

S-a stins luptatorul pentru libertate Werner Sommerauer

werner sommeraurerTenacele luptator anticomunist pentru respectarea drepturile omului  –  Werner Sommerauer, decanul de varsta al „Novembristilor“ a incetat din viata  in ziua de 2 aprilie 2014.

Moartea a survenit in somn.  S-a nascut in Brasov in 1936, iar  in ziua de 14 februarie a implinit varsta de 78 de ani. Va fi inmormantat la Biserica Cuvioasa Parascheva din Triaj.

„Cu totii am suportat consecintele ca urmare a terori comuniste instaurate de regimul comunist, care a lasat urme adinci in constiinta noastra, cauzand pagube uriase in demnitate si valoare morala, fapt ce a anulat definitiv increderea noastra in acest regim si in acei care i-au fost aserviti , care au dovedit ca in afara de de teroare, abuz, coruptie, santaj, amenintare etc., nu au alte competente”, declara in septembrie ’90, cu prilejul Primei Intruniri a Rezistentei Romane.

Alte articole:   120 de saci cu deșeuri strânși în urma unei ample acțiuni de ecologizare derulată în zona Șprenghi de către operatorul de salubrizare Comprest împreună cu studenți ai Facultății de Mediu

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Puteți citi mai multe despre viața și activitatea luptătorului Werner Sommerauer aici!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate