blog-logo

Aeroportul, prioritate și pentru conservatorii brașoveni

Aeroportul, prioritate și pentru conservatorii brașoveni
Ionut Voinescu -

Ionut Voinescu –

Aeroportul de la Ghimbav trebuie să fie o prioritate pentru absolut toate autoritățile din Brașov și este un proiect care va aduce beneficii foarte mari pe termen mediu și lung, spun conservatorii brașoveni.

„De exemplu, turiștii europeni fac două ore cu avionul să ajungă la Brașov, și apoi stau blocați patru ore în trafic să ajungă la munte. Conform estimărilor președintelui Consiliului Județean, se speră să fie finalizat până în 2016, ar fi fantastic și cu cât mai repede, cu atât mai bine”, spune purtătorul de cuvânt al PC Brașov, Ionuț Voinescu.

Conservatorii susțin că vor face lobby pentru obținerea de fonduri guvernamentale pentru finalizarea aeroportului de la Brașov. Liderul municipal al PC Brașov, Mircea Boriceanu, a precizat că deputatul Ion Diniță va face o interpelare pe această temă adresată minstrul Transporturilor.

Alte articole:   „Fii în centru!”: Un milion de euro pentru proiectele studenților Universității Transilvania

În altă ordine de idei, conservatorii brașoveni au dezmințit astăzi informațiile conform cărora s-ar majora TVA-ul la pâine, la 24%, o evaluare privind impactul scăderii taxei pe valoarea adăugată urmând să aibă loc în vară. Mai mult, și premierul Victor Ponta a precizat că TVA la pâine nu se majorează cât timp este în funcție, a precizat purtătorul de cuvânt al PC Brașov, Ionuț Voinescu.

De asemenea, conservatorii precizează că ei susțin scăderea TVA și la carne, mai ales că vecinii din Ungaria au redus la 5% TVA-ul la carnea de porc, ceea ce produce probleme crescătorilor români.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.