Cioacă are astăzi termen la Judecătorie în dosarul spargerii mailului Elodiei

Cioacă are astăzi termen la Judecătorie în dosarul spargerii mailului Elodiei

cioacaCristian Cioacă trebuie să de socoteală, astăzi, la Judecătoria Braşov, în procesul în care este acuzat de spargerea căsuţei de email a soţiei sale Elodia Ghinescu.

Cioacă este acuzat că, după ce soţia sa a dispărut, i-a violat corespondenţa şi a dat-o publicităţii. În acest fel, imaginea publică a avocatei a fost întinată. Poliţistul a fost eliberat în 14 februarie din penitenciarul Colibaşi şi este cercetat sub control judiciar.

La termenul din 20 februarie, a ales să-l reprezinte avocatul unuia dintre inculpaţi, hackerul care l-ar fi ajutat pe Cioacă să facă rost de parola de la căsuţa de email a soţiei sale, prin fraudă informatică.

„Acelaşi zâmbet, în sală chiar a avut unele ieşiri, spunea că nu ştiu ei ce vorbesc atunci când am făcut concluzii despre faptul că avocata sa nu-a prezentat la termen şi nici nu a depus o cerere în acest sens“, declara luna trecută Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Tot la termenul trecut a fost audiat şi presupusul amant al Elodiei. Tocmai conversaţiile dintre acesta şi Elodia au fost făcute publice. Bărbatul şi-a menţinut declaraţiile date în perioada cercetărilor. La proces era citat şi fostul realizator tv Dan Diaconescu, însă pentru că nu s-a prezentat instanţa a decis să-l amendeze.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Se întrerupe curentul în mai multe localități din județul Brașov
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.