EXCLUSIV PSD Brasov pregateste gratuitate la incalzire pentru toti pensionarii

EXCLUSIV PSD Brasov pregateste gratuitate la incalzire pentru toti pensionarii

PSDSurse din PSD Brasov ne-au dezvaluit ca social-democratii pregatesc o lovitura de imagine care ii va propulsa drept cea mai apreciata formatiune politica in randul seniorilor.

Astfel, dupa ce au anuntat ca sustin gratuitate pentru toti seniorii din Brasov in ceea ce priveste transportul in comun de la RAT, la solicitarea asociatiilor de pensionari, social-democratii vor anunta zilele urmatoare ca vor propune ca si la incalzirea locuintelor de pe raza municipiului Brasov acestia sa nu achite nimic.

Vestea buna este aceea ca municipalitatea va subventiona costul incalzirii indiferent daca pensionarii sunt racordati sau nu la Tetkron, au centrala de apartament, au sobe de teracota sau alte forme de incalzire (cu energie electrica, cu gaz, cu lemne etc.).

Pe de alta parte, aceleasi surse din PSD Brasov ne-au dezvaluit ca exista dispute intre doua tabere care s-au format. Pe de o parte, sunt cei care sustin gratuitatea exclusiv pentru pensionari, dar sunt voci care sustin ca aceasta masura sa fie extinsa si la alte categorii sociale care au probleme financiare, pentru a-si onora titulatura de partid social-democrat.

P.S. – Ne cerem scuze pentru cei care chiar și-au făcut speranțe, dar era o gluma (ne)vinovayă de 1 aprilie…

Distribuie dacă îți place!
Loading...
  1. Hahahaha. Asta este gluma de 1 Aprilie 🙂

    Reply
  2. hotii de PSD-isti stiu sa cerseasca voturi,va doresc sa ajungeti la puscarie cu ajutorul pensionarilor,de care va folositi de la revolutie pana astazi,majoritari la vot.Pana cand o sa va tina?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.