blog-logo

Hochei: Progym Gheorgheni – Corona Brașov 3-4, în semifinalele Campionatului Național

Hochei: Progym Gheorgheni – Corona Brașov 3-4, în semifinalele Campionatului Național

hochei4ASC Corona Brașov a învins în deplasare pe Progym Gheorgheni cu scorul de 4-3 (2-1, 1-2, 1-0), luni seara, în primul meci al semifinalei Campionatului Național de hochei pe gheață.

Progym a fost echipa care a deschis scorul, prin Lorand Balint (07:39), însă peste doar cinci minute oaspeții egalau prin Zsolt Balint (12:38), iar finlandezul Juhamati Hietamaki a dus echipa de sub Tâmpa în avantaj în finalul primei reprize (16:13).

Harghitenii au fost mai buni în repriza a doua, punctând prin Tibor Sara (21:15) și Laszlo Barabas (38:55), în timp ce pentru finalista Ligii MOL a înscris Zsombor Antal (27:27). Attila Imecs (47:26) a marcat golul victoriei pentru Corona.

Alte articole:   Avertizare Salvamont Brașov: Schimbarea consistenței zăpezii crește riscul producerii unor accidente

În cealaltă semifinală, Steaua Rangers București a fost învinsă de HSC Miercurea Ciuc cu scorul de 4-2 (1-2, 0-0, 3-0), luni, pe patinoarul din Cârța (Harghita).

Semifinalele Campionatului Național se joacă după sistemul ”cel mai bun din cinci meciuri”.

În caz de egalitate după încheierea celor 3 reprize de câte 20 de minute, urmează o repriză suplimentară de 10 minute, iar echipele evoluează 4 contra 4, fiind valabilă regula ”golului de aur”. Dacă și după încheierea reprizei suplimentare scorul se menține egal, se execută loviturile de departajare. Marți au loc meciurile cu numărul doi din semifinale, după următorul program: Steaua București — HSC Miercurea Ciuc (Cârța, 16,30) și Progym Gheorgheni — ASC Corona Brașov (Gheorgheni, 19,00).

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate