blog-logo

Expoziție de fotografie: „Ce contează pentru NOI“

Expoziție de fotografie: „Ce contează pentru NOI“

intalnire elevi sacele fotoElevii claselor a IX-a de la liceele din municipiul Săcele, alături de echipa de training din proiectul “Multimedia-Pregătire pentru Viață”, vă invită să participați la o expoziție realizată cu fotografii care „vorbesc“ despre diversitate și egalitate.

Scopul evenimentului este de a scoate în evidență rolul tinerilor din comunitate, abilitățile și nevoile acestora și de a transmite un mesaj publicului larg, faptul că toți oamenii sunt la fel, indiferent de etnie, religie sau statut.

Manifestarea se va desfășura în data de 31 martie 2014, între orele 16.00 și 18.00, la Centrul de Zi al Fundației FAST (intrarea prin str. Petofi Sandor, lângă tipografie).

Pe parcursul lunii martie, timp de patru săptămâni, elevii învăță la cursurile multimedia cum să utilizeze aparatul de fotografiat și au lucrat individual acasă. În plus, au fost organizate două ateliere foto: NATURĂ ȘI PEISAJE, desfășurat în Poiana Angelescu și FOTOGRAFIE URBANĂ, în Brașov, pe care le putei vedea mai jos.

Alte articole:   Turneu bun, în debutul sezonului, pentru echipa de baschet U14 a ACS Transilvania

Fotografiile incluse în expoziție sunt realizate și selectate de elevi cu ajutorul trainerilor și voluntarilor, iar fiecare imagine reprezintă un aspect important din viețile tinerilor, tema expoziției reprezentând o  incursiune în lumea lor.

Mai exact, fiecare elev a surprins în fotografii lucruri care contează cu adevărat, persoane sau obiecte prețioase, fără de care nici unul nu-și poate imagina viața. Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 31 martie – 3 aprilie, între orele 9.00-16.00.

 Expoziția face parte din proiectul “Multimedia-Pregătire pentru Viață”, proiect  finanțat de Fundația ERSTE și implementat de Rețeaua CAN Brașov în parteneriat cu Fundația FAST, Inspectoratul Școlar Județean, Liceul Tehnologic  “Victor Jinga”, Liceul Teoretic “George Moroianu” și Liceul “Zajzoni Rab Istvan” 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate