blog-logo

Astăzi polițiștii sunt în sărbătoare

Astăzi polițiștii sunt în sărbătoare

chestor ioan aron

Buna Vestire este  mare sărbătoare pentru creștini și polițiștii români. Anul acesta, în 25 martie, se împlinesc 192 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române moderne.


„Noi, polițiștii, avem nu numai o profesie, ci mai ales o misiune  nobilă și dificilă, de asigurare a liniștii publice și  siguranţei cetăţenilor. 
Consider că polițiștii brașoveni au dovedit de-a lungul timpului că pot îndeplini această misie, prin  profesionalism, dăruire şi onestitate, comunicare şi colaborare permanentă cu cetățeanul. Cooperarea cu autoritățile locale,spiritul de echipă cu  instituțiile abilitate în aplicarea și respectarea legii, apropierea de comunitatea  pe care o servim sunt esențiale  pentru polițiștii brașoveni, iar dezideratul nostru este să ne câștigăm încrederea, respectul și sprijinul cetățenilor. Doar atunci putem spune că ne-am îndeplinit misiunea. Doresc să  adresez colegilor mei din I.P.J.Brașov mulţumiri pentru profesionalismul, responsabilitatea  și devotamentul lor, precum  și pentru  sacrificiile pe care adeseori sunt nevoiţi să le facă, mulţumind în acest sens  și familiilor noastre pentru înţelegerea şi sprijinul permanent“, se arată în mesajul adresat de șeful IPJ Brașov, chestor dr. Ioan Aron, cu ocazia Zilei Poliției Române.

Alte articole:   INS: Spor natural negativ, în iunie

.

 

Cu ocazia acestei zile festive, asigur comunitatea brașoveană că vom fi și în continuare permanent la datorie,zi și noapte,contribuind astfel la climatul european de normalitate dorit de noi toți în cel mai frumos județ din România,Brașov!

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Niste jigodii. Sa isi faca datoria asa cum trebuie!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.