blog-logo

Polițiști din București și Brașov caută o fetiță de 5 ani dată dispărută

Polițiști din București și Brașov caută o fetiță de 5 ani dată dispărută

GRANCEA fetita disparutaPolițiștii din Hârseni au fost sesizați de Grancea Nicoleta-Claudia, din comună, despre fiicei sale Grancea Claudia-Nicoleta, în vârstă de 5 ani.

Imediat după sesizare, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Şercaia, posturile de Poliție  arondate şi un criminalist din cadrul Poliţiei Municipiului Făgăraş, coordonați de șeful Poliției Municipiului Făgăraș, s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări.

Polițiștii au constatat că în data de 18.03.2014, minora se afla în satul Mărgineni, împreună cu sora sa și unchiul lor, unde a fost lăsată nesupravegheată pe o bancă, iar la ora 16.30 unchiul a constatat dispariția ei. Familia a căutat-o până la ora 20.30, când a anunțat Poliția.

Una dintre rudele fetiţei spune că în momentul când fetiţa se afla în satul Mărgineni cu o soră mai mare şi cu unchiul acesteia, alte persoane necunoscute făceau comerţ cu oale. „Nu ştim cine ar fi putut lua fetiţa, dar aşa cum l-au întrebat pe ciobanul de la stână, care ar fi fost ultimul care a văzut fetiţa prin pădure, ar putea să îi caute şi pe aceştia. Noi îi rugăm frumos să o trimită aici la Sebeş, sau la Făgăraş, pentru că fetiţa nu poate vorbi, are un defect de vorbire şi nu ştie să spună exact cine este şi unde locuieşte”, spune Cosmin Furdui, unchiul fetiţei, citat de Buna Ziua Făgăraș.

Alte articole:   Tezele ar putea dispărea în anul școlar 2020-2021, iar olimpiadele ar putea avea loc online

Imediat după sesizare, polițiștii au început căutările pe raza satelor Măliniş şi Mărgineni. De asemenea, au fost efectuate activități de căutare în localitatea Mărgineni şi împrejurimi, împreună cu jandarmi și voluntari din comună, activități care au continuat ieri și în cursul zilei de azi.

Minora dispărută are 90 – 100 cm înălțime, 15-20 kg, ochi căprui, păr negru tuns scurt, iar în momentul dispariției era îmbrăcată cu o  bluză  roşie cu mânecă lungă, pantaloni tip bluejeans bleumarin și încălțată cu pantofi sport  bej.

Persoanele care pot oferi informaţii referitoare la minoră  sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau  să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau 116.000 – numărul unic pentru sesizarea copiilor dispăruţi.

Alte articole:   Flavia Boghiu (USR) ratează depunerea jurământului pentru mandatul de consilier local

Ajutoare de la Buucurești

Poliţişti bucureşteni din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale se deplasează în judeţul Braşov, din dispoziţia şefului Poliţiei Române, pentru a acorda sprijin în găsirea unei fetiţe de 5 ani care a dispărut la data de 18 martie.
Fetiţa a fost lăsată nesupravegheată în localitatea Mărgineni de către unchiul ei. Potrivit unor informaţii din mass-media, acesta spune că a plecat cu copilul din satul braşovean Sebeş şi s-a oprit în satul Mărgineni la o casă pentru că avea ceva de discutat cu proprietarul acesteia.
Copilul a rămas singur pe o bancă, iar unchiul i-a dat ceva să mănânce şi i-a spus să stea cuminte până se întoarce, însă când a revenit nu a mai găsit-o.

Alte articole:   Preşcolarii şi elevii de clasele I-IV, vacanţă timp de o săptămână

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.