blog-logo

Petre Roman speră să reinventeze Tractorul la Brașov cu ajutorul chinezilor

Petre Roman speră să reinventeze Tractorul la Brașov cu ajutorul chinezilor

Petre Roman

Deputatul liberal Petre Roman a anunțat astăzi că sunt șanse ca investitorii chinezi să investească în Brașov.

„Am în vedere atragerea de resurse private pentru investiții la Brașov. Am fost recent în China, ca membru al Clubului de la Madrid, la invitația puterii politice a Chinei, și am avut o întâlnire cu oamenii de afaceri de acolo. Ne-au spus că sunt interesați de proiecte  în România și i-am propus președintei asociației oamenilor de afaceri, care este fiica fostului președinte al Chinei, proiecte industriale în zona Brașovului, care are o tradiție industrială“, a precizat Petre Roman.

Deputatul liberal a precizat că a discutat cu președintele Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, pentru a trimite o documentație credibilă în China, astfel încât aceste intenții de investiții să se concretizeze.

Alte articole:   Strategia de Dezvoltare Locala a Municipiului Codlea pentru perioada 2021-2027

„Am abordat în discuțiile din China inclusiv să refacem o fabrică de tractoare, pe modelul Dacia. Adică să facem un produs foarte bun, fiabil și ieftin. De asemenea, domnul Căncescu este interesat și de investiții pentru spitalul județean, pentru aeroport. Nu putem spune mai mult, pentru că totul este la nivel de intenție, dar sper ca discuțiile demarate să aibă un final”, a mai precizat Petre Roman.

Distribuie dacă îți place!
  1. Cu varsta se mai scelereaza si oamenii. E de inteles pana la urma…

    Reply
  2. Asta si cu Iliescu ar trebui IMPUSCATI !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate