blog-logo

publicitate

FC Brașov a făcut un pas pentru a scăpa de retrogradare

FC Brașov a făcut un pas pentru a scăpa de retrogradare

fc-brasovFC Brașov a obținut o victorie nesperată în deplasarea de pe „Dan Păltinișanu”, prin golul marcat în minutul 88 de Andrei Cristea. Grație acestui succes, trupa de sub Tâmpa speră că va mai rămâne și sezonul viitor în Liga 1.

Revenit la Timişoara, senegalezul Mansour a avut şansa de a deschide scorul în minutul 30 al meciului cu FC Brasov. Atacantul de 28 de ani a scăpat singur cu Iacob, dar a șutat slab.

Același Mansour a centrat pentru Ahmetovic peste zece minute, iar Străuţ a fost la un pas de autogol. Boldea a avut o şansă imensă de gol la devierea lui Szekely, însă Iacob a salvat.

Grigorie a marcat pentru braşoveni în minutul 59, dar reuşita sa a fost anulată eronat, pe motiv de offside. Tot pentru offside a fost anulată şi reuşita lui Trandu, din minutul 65.

Alte articole:   CNAIR: Traficul rutier va fi monitorizat până în luna noiembrie 2022 

Cu zece minute înaintea finalului, Grigorie l-a lovit pe Nuno Claro şi a văzut direct cartonaşul roşu. A fost a treia eliminare pentru braşoveni în cele patru jocuri din 2014.

În zece oameni, Braşovul a dat lovitura cu două minute înainte de final. Ca şi în tur, Andrei Cristea a adus cele trei puncte. Fostul timişorean a finalizat un contraatac iniţiat de Machado și a semnat primul succes al lui Cornel Țălnar pe banca brașovenilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.