Tinerii social-democraţi vor să planteze un hectar de pădure în Braşov

Tinerii social-democraţi vor să planteze un hectar de pădure în Braşov

plantari copaciMembrii organizaţiei de Tinere a PSD Braşov vor continua şi în această toamnă acţiunile demarate în primăvară care au rol de protecţie a mediului. Horia Stancu, şeful TSD Braşov, a precizat că, după data de 1 aprilie, împreună cu Regia Pădurilor Kronstadt, tinerii social-democraţi vor derula o amplă campanie de plantare de puieţi în pădurile din municipiul Braşov.

„Vom planta aproximativ un hectar de pădure, respectiv în jur de 5.000 de puieţi. Puieţii vor fi cumpăraţi din banii organizaţiei şi vom aloca în acest sens 4.000 de lei. Totodată, la acţiunea de plantare vor participa peste 200 de membri ai organizaţiei, dar aşteptăm şi alte persoane care vor să participe la această campanie de protecţie a mediului”, a precizat Horia.

Deocamdată, nu a fost stabilită locaţia care va fi împădurită, aceasta urmând să fie aleasă împreună cu reprezentanţii Regiei Pădurilor Kronstadt.

Alte articole:   Cea mai provocatoare tabără internațională de muzică, Dracula’s Bran Castle Songwriting Camp, la Castelul Bran
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap