blog-logo

Concert „Bere Gratis“ în Times Pub

Concert „Bere Gratis“ în Times Pub

bere gratisStrange-ti gasca si hai in Times Pub sambata seara, la un concert Bere Gratis plin de energie si sensibilitate.

Formatia BERE GRATIS are toate ingredientele unei trupe de succes: prestatie scenica, talent, forta şi o capacitate excelenta de comunicare cu publicul.

Pop-rock modern este ceea ce BERE GRATIS propune prin muzica sa. Piesele lor “vorbesc” despre incredere, speranta, dorinta, optism, inocenta, dragoste, bucurie, daruire.

Dupa 15 ani de activitate, in arhiva BERE GRATIS s-au adunat nenumarate hit-uri, “Vino mai aproape”, “La tine as vrea sa vin”, “Ce misto”, “Ultrafete”, “Strazi albastre”, “Poveste de oras”, “Ce n-a vazut Parisul”, “Stai pe acelasi drum”, “Pas in doi”, “Doua inimi” si multe altele, adunate in 8 albume de studio, 2 albume live, 1 DVD, primul DVD surround produs de un artist/formatie romaneasca.

Alte articole:   13 urși au fost prinși și relocați din orașul Brașov, în 3 ani

Succesul primilor 10 ani de existenta a formatiei a fost incununat de concertul aniversar «BERE GRATIS 10 ani» sustinut la Teatrul National. Un concert de exceptie, al carui rezultat final este albumul – « Live X » – talent, inspiratie, concept artistic, rezultatul eforturilor unei echipe devotate ce a avut un singur scop – muzica de calitate!

Ultimul album, « In fata ta », include super hit-ul “Povestea mea”, piesa care a lansat acest album si care a avut un impact emotional profund, aducand aprecierea atat a publicului cat si a celor din mass-media, bucurandu-se astfel de o promovare de exceptie. Urmeaza alte piese remarcabile, care vor avea un mare impact la public.

Alte articole:   Universitatea Transilvania, în clasamentul internațional Times Higher Education Impact Ranking 2023

Pe 1 aprilie, la Sala Polivalenta, va avea loc concertul aniversar «BERE GRATIS – 15 ani ». Asa cum ne-a obisnuit, BERE GRATIS va sustine un spectacol incendiar. O mare productie cu totul aparte, un spectacol de sunet si lumini inedit, cu invitati de marca care isi vor pune amprenta specifica, rezultatul fiind un show BERE GRATIS de o mare anvergura artistica.

Daca accesati link-urile de mai jos, puteti avea o idee despre ceea ce inseamna concept – concert BERE GRATIS . De-a lungul timpului, alaturi de BERE GRATIS au urcat pe scena personalitati artististice, precum: Maestrul Gheorghe Zamfir, Paula Seling, Smiley, Calin Goia (Voltaj), Virgil Iantu, Cornel Ilie (Vunk), Alexandra Ungureanu, Guess Who, Robert Turcescu, Tudor Chirila, fiecare dintre acestia aducand un plus de culoare show-lui BERE GRATIS. Muzica si show-ul va vor surprinde prin imbinarea perfecta a tehnicii cu arta, prin creativitate si calitate intr-o noua superproductie.

Alte articole:   SPCLEP Făgăraș: Întârzieri la eliberarea actelor de identitate

Soundtrack by Cahul & Pondera. Suport artisti 20 lei. Odata cu bratara vei primi un bon consumabil care iti permite sa bei un shot! 

Rezervari la 0736 73 73 73. Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:30 iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate