blog-logo

Picioare de porc și produse Fornetti expirate într-un depozit din Brașov

Picioare de porc și produse Fornetti expirate într-un depozit din Brașov

depozit food fir europa probleme opcDescoperire incredibilă a inspectorilor de la Protecția Consumatorului din Brașov, care au descins astăzi la un depozit de produse alimentare situat intre Brasov si Ghimbav.

Autoritățile au gasit 12 kg de produse de patiserie precongelate de la Fornetti, expirate din decembrie 2013, si transportate intr-o masina… pentru felicitari de la Hallmark (firma care are slogan publicitar: „Ce-i mai bun pentru cei dragi….”).

De asemenea, au fost descoperite cateva sute de kilograme de picioare de porc importate din Polonia, expirate din august 2013!!! Explicația celor de la depozit a fost aceea că este vorba despre o cantitate mai veche indisponibilizată de Direcția Sanitar-Veterinară (9 tone), dar care ar fi trebuit depozitată într-un spațiu separat, pentru produse neconforme, iar sigiliul la această marfă era rupt…

Alte articole:   Toanchină îi cere lui Iohannis să nu mai fie spectator și să aducă la normalitate guvernarea pe care a impus-o

Șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului, Sorin Susanu, a precizat că cercetările vor continua, după care se vor stabili ce măsuri vor fi luate.

De asemenea, inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au făcut un control şi la o fabrică de preparate din carne din Rupea, unde au găsit peste o sută de kilograme de carne de vită expirată, materii prime pentru mezeluri expirate, precum şi condiţii igienico-sanitare precare.

„Întreprindem acţiuni ample de control în toate domeniile care ţin de alimentaţie, precum şi controalele periodice pe care le facem, iar la prima vedere s-au depistat anumite probleme, suntem în curs de verificări şi vă vom comunica ulterior oficial rezulatetele achetelor”, a spus şeful CJPC Braşov, Sorin Susanu.

Alte articole:  

CLICK pe poze pentru a se mări!

Distribuie dacă îți place!
  1. Ce sa faca? Trimiteau niste felicitari dulci in burtica copiilor ce au convins mamica sau bunica, sa le cumpere fornetti.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate