blog-logo

Accident pe DN1, la Dârste. Un pieton accidentat mortal. Circulația e blocată

Accident pe DN1, la Dârste. Un pieton accidentat mortal. Circulația e blocată

smurd-600x450

12.00  Traficul rutier a fost reluat în condiții normale pe DN 1, în zona Dârste de la intrarea în municipiul Brașov.

10.15 Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, în județul Brașov, circulația autovehiculelor este întreruptă pe ambele sensuri de deplasare ale DN 1, în zona Dârste, de la intrarea în municipiul Brașov, din cauza unui accident rutier.

Din primele informații, un pieton care traversa strada în mod regulamentar a decedat la fața locului, după ce a fost lovit de un autotractor cu semiremorcă. Principala cauză generatoare a evenimentului este neacordarea de prioritate pietonilor angajați în traversarea regulamentară a drumurilor publice, prin locuri special amenajate în acest sens, marcate și semnalizate în mod corespunzător.

Alte articole:   Peste 280 de cazuri de Covid-19, în ultimele 24 de ore, în județul Brașov

La fața locului se află poliția rutieră, care ia măsuri pentru desfășurarea cercetării la loculfaptei și fluidizarea traficului.

Recomandăm tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona accidentului, să aștepte în coloană și să respecte cu strictețe semnalele și indicațiile polițiștilor ce acționează la locul producerii accidentului de circulație.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.