Acțiune de amploare a polițiștilor: 8 percheziții la Râșnov și Sânpetru

Acțiune de amploare a polițiștilor: 8 percheziții la Râșnov și Sânpetru
foto : arhiva

foto : arhiva

Poliția Râșnov a fost sesizată că, în noaptea de 21/22 noiembrie 2013, din parcarea unei pensiuni din oraș s-au furat trei motociclete, iar în data de 15 decembrie 2013, dintr-o locuință s-a furat prin efracție, forțându-se ușa de acces, suma de 15.000 de euro.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, vineri, în baza autorizațiilor de percheziție emise de Judecătoria Zărnești, polițiștii au efectuat 6 percheziții domiciliare în Râșnov și 2 în comuna Sânpetru, la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea acestor furturi.

„Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat un autoturism, două din motocicletele furate, precum și alte bunuri de interes operativ, care au fost ridicate în vederea cercetărilor. Trei localnici de 23, 26 și 27 ani au fost identificați ca suspecți de comiterea primului furt, iar cel de 26 ani și  un alt localnic de 19 ani sunt suspecți de comiterea celuilat furt. De asemenea, polițiștii au stabilit că autoturismul menționat a fost  cumpărat cu 7000 de euro, bani proveniți din suma sustrasă. Suspecții au fost reținuți de polițiști, iar magistrații au dispus cercetarea lor în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat“, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, comisar șef Liviu Naghi.

Alte articole:   La 19 ani, s-a urcat la volan și băut și drogat! A fost prins de polițiști înainte să producă vreo tragedie!
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate