blog-logo

Punctul de lucru Rupea al Casei Judeţene de Pensii îşi reia activitatea

Punctul de lucru Rupea al Casei Judeţene de Pensii  îşi reia activitatea

mihai mohaciPunctul de lucru Rupea al Casei Judeţene de Pensii Braşov îşi va relua activitatea începând cu data de 7 martie 2014, urmând a funcţiona în fiecare zi de vineri, în intervalul orar 08:00 – 14:00, în fostul spatiu unde îşi desfăşura activitatea, adică str. Republicii nr. 171, oraş Rupea.

„Am considerat necesar să întreprindem demersuri pentru ca Punctul de lucru Rupea al Casei Judeţene de Pensii Braşov să îşi reia activitatea. Acest punct de lucru îi deserveşte pe toţi locuitorii din zonă şi este esenţial ca acesta să fie la Rupea, deoarece, prin natura serviciilor oferite vine în sprijinul persoanelor vârstnice care, de multe ori, nu au posibilitatea să ajungă până la sediul judeţean. Am solicitat ca reluarea activităţii să se facă în cel mai scurt timp posibil astfel încât cetăţenii să nu fie privaţi de acces la serviciile care li se cuvin de drept”, a precizat prefectul Mihai Mohaci.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Echipamente pentru comunicații sol-sol, în valoare totală de peste 1 milion de lei, au ajuns la Aeroportul Internațional Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate