blog-logo

Brașovul merge cu Dracula la Târgul de turism de la Berlin

Brașovul merge cu Dracula la Târgul de turism de la Berlin

draculaÎn perioada 5-9 martie 2014, la Berlin va avea loc cel mai mare târg mondial de turism. Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) va promova şi anul acesta turismul braşovean.

Reprezentanții APDT au pregătit mai multe surprize menite să aducă un număr mare de turişti în judeţul nostru. Una dintre ele este legată de brandul Dracula, din ce în ce mai solicitat pe piaţă.

La Berlin va fi prezentat un pliant dedicat mitului Dracula şi un site: www.dracula.ro, care au ca scop diferenţierea  între Vlad Ţepeş şi Contele Vampir Dracula, personajul lui Bram Stoker.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Incidența cazurilor de COVID-19 este 4,24 în județul Brașov și 5,31 în municipiu
 1. site-ul http://www.dracula.ro e doar in proiect deocamdata: Website under construction….

  Reply
 2. Eu zic ca este o bataie de joc, mai ales daca s-au folosit bani publici de la APDT. Tehnic vorbind, site-ul este format dintr-o singura pagina, cu ceva imagini si texte.

  In spate este un WordPress. Unii il folosesc si altii stiu de il administreze. Eu ma incadrez in ambele tabere.

  Dracula.ro este o instanta de WordPress instalata default. Are o categorie „Uncategorized”, un post „Hello World” si un comentariu la acest post. Atat. Mai sunt 2 zile si acest site ar trebui sa faca incoming.

  http://www.dracula.ro/?p=1

  Opiniea mea ca si constructor de site-uri: il vor inaugura in tara, poate la anu’, ca sa poate cheltui alti bani, spunand la Berlin ca au facut reclama la textul „dracula.ro”. Oricum prin whois nu obti date despre detinatorul domeniului, ci doar ca e gazduit pe niste servere fantoma.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate