Delia, cel mai tânăr voluntar al Fundaţiei Rafael, a primit primul ei autograf din partea lui Marius Matache

Delia, cel mai tânăr voluntar al Fundaţiei Rafael, a primit primul ei autograf din partea lui Marius Matache

Zilele trecute Maautograf1rius Matache a concertat la Centrul Cultural Reduta. Pentru prima oară pe o scenă din Braşov, a adus bucurie tuturor celor 130 de spectatori şi a făcut ca muzica folk să vibreze în sufletele tuturor celor prezenţi.

Cel mai mult, însă, m-a impresionat cum Delia, copilul minunat venit cu tatăl la spectacol, a ieşit să cumpere discul lansat  de inimosul artist şi, mai ales, cum l-a aşteptat în pauză pe artist ca să îi ceară un autograf, primul din viaţa ei. Bucuria ei sinceră şi zglobie a fost atât de molipsitoare şi atât de vie, încât zâmbetul desenat atunci pe chip nu m-a părăsit nici azi.

Cine este Delia? Ca să o cunoaştem mai bine, ne-o putem imagina dădăcindu-şi frăţiorul, pe Dragoş, un băietel isteţ şi frumos, fremătând de nerăbdare să voluntarieze pentru Fundaţia Rafael, intrând cu paşi sfioşi pe uşa bisericii, alături de părinţii ei credincioşi şi dăruiţi, vorbind despre şcoală sau lucindu-i ochişorii la amintirea autografului primit de la Marius. Este unul dintre copiii care ne dau încredere că lumea de mâine va fi mai bună. Din fericire, părinţii buni şi credincioşi dau naştere unor copii pe măsură. România mai are o şansă. Una mare de tot: să mizeze pe aceşti copii şi pe cei asemenea lor!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.