blog-logo

Concert de classic rock în Times Pub, de Mărțișor!

Concert de classic rock în Times Pub, de Mărțișor!

benetone bandSurpriză de Mărțișor, în Times Pub. Beneton Band te invită să saluți cum se cuvine venirea primaverii la un concert de classic rock într-unul din orașele preferate: Brașov!

Astfel, după ora 22.30, Pubul Times (str. Eroilor, nr. 17) devine gazda unei (re)întâlniri extraordinare, dintre fanii muzicii live de calitate și trupa bucureșteană care garantează cea mai intensă experiență pe ritmuri de rock.
În acest weekend, la munte, atmosfera va fi incendiară! Asta pentru că Benetone Band te așteaptă în Times, pubul în care timpul se oprește în loc, unde vor cânta special pentru tine piese clasice din repertoriul AC/DC, Guns N’Roses, Bon Jovi, Dire Straits, Kings of Leon sau Eric Clapton.
Soundtrack by Cahul & Pondera. Suport artisti – 20 de lei. Odata cu bratara vei primi un bon consumabil care iti permite sa bei un shot la alegere. Rezervari la 0736 73 73 73.
Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:30 iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie.

Formaţia BENETONE a luat fiinţă la începutul lunii noiembrie 2009, ca urmare a dorinţei membrilor acesteia de a îşi concretiza prietenia şi de a armoniza experienţele muzicale anterioare ale fiecăruia pe scena. BENETONE are în componenţă 4 membri ale căror background-uri muzicale diferite armonizeaza cu stilul classic rock adoptat de formaţie.

Alex Porro  (solist vocal şi chitara rythm) are 23 de ani. A început viaţa de artist la Clubul Copiilor din Drăgăşani, la vârsta de 8 ani, ca membru în ansamblul de dansuri populare, ansamblu în care a continuat să activeze până la sfârşitul liceului, obţinând numeroase premii naţionale şi internaţionale. A descoperit chitara la vârsta de 15 ani şi de atunci pasiunea pentru muzică a sporit într-un ritm alert. Calităţile vocale le-a avut din naştere, însă acestea au fost îmbunătăţite în cadrul corului Anymus, unde a activat la partida de tenor timp de 3 ani în perioada liceului. Pasiunea pentru rock-ul clasic l-a angrenat ca solist vocal în formaţiile de muzică ale liceului şi ale facultăţii, croindu-şi astfel drumul către propria formaţie. Alături de cei mai buni prieteni, a înfiinţat trupa BENETONE în noiembrie 2009, iniţial ca o trupa de cover-uri, urmând ca ulterior aceasta să se lanseze pe piaţă cu creaţiile proprii.

Alte articole:   INS: Spor natural negativ, în iunie

Mircea Becherescu (lead guitar) are 23 de ani şi cântă de la vârsta de 12 ani. Interesul faţă de muzică i-a fost stârnit de o persoană pe care a vazut-o la televizor cântând la chitară atunci când avea doar 6 ani, şi antrenat în permanenţă de sora sa cea mare, care asculta Metallica, Slayers şi Alice in Chains. Parcursul său muzical îşi are originile în liceu, când a activat într-un grup de folk, grup care nu a ajuns însă foarte departe, după cum se poate vedea J. După 10 ani de chitară, Mircea a ales să cânte în formaţia BENETONE.

Alex (chitară bass) are 25 de ani şi cântă de la 14 ani la chitară. De-a lungul timpului Alex a activat la chitară bass şi la percuţie, având o vastă experienţă muzicală ca membru în mai multe formaţii de-a lungul timpului. Alex consideră că dedicaţia faţă de muzică se datorează influentelor in domeniu pe care le-a avut de-a lungul timpului, începând cu Beirut şi Squirrel Nut Zippers până la Dream Theater şi The Mars Volta.

Alte articole:   Cardurile sociale pot fi folosite şi în Lidl, din 10 august

 

Thomas are 50 de ani şi este „mezinul formaţiei”, având o experienţă muzicală bogată. A activat în mai multe formaţii de-a lungul timpului ca toboşar şi, dupa o pauza de 5 ani, a revenit la dragostea sa, muzica, din dorinţa de a se exprima prin intermediul acesteia. Thomas se identifică în totalitate cu BENETONE şi se bucură că are ocazia să lucreze în această formulă.

Pe 5 mai 2010, la Jukebox Club, în Bucureşti, a avut loc evenimentul de lansare al formaţiei. La prima apariţie în public, trupa a depăşit cu mult aşteptările publicului, satisfăcând pretenţiile tuturor celor prezenţi. A urmat un nou concert pe 28 mai in Twice Reinvented Upstairs, concert la care BENETONE Band a cântat în primă audiţie prima melodie proprie, „The Girl in the Sun”, vesuri şi muzică Mircea Becherescu. Pe 17 iunie BENETONE Band a reuşit să umple până la refuz London Pub & Grill şi să ridice în picioare publicul iubitor de classic rock si rock’n roll. Vara aceasta BENETONE va continua să concerteze în cluburile bucureştene, dar şi pe litoral, iar in scurt timp vor intra în studio pentru a înregistra primele piese proprii.

Alte articole:   Peste 280 de cazuri de Covid-19, în ultimele 24 de ore, în județul Brașov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.