Baschet: Olimpia CSU s-a impus fără emoții în meciul cu Rapid

Baschet: Olimpia CSU s-a impus fără emoții în meciul cu Rapid
baschet olimpia csuIn cadrul etapei a XXI-a a Ligii Nationale de Baschet Feminin, Olimpia CSU Brasov a intalnit sambata, in deplasare, Rapid Bucuresti.
Meciul a fost la discretia elevelor lui Dan Calancea inca de la inceputul jocului, iar in final Olimpia CSU s-a impus cu 85-66, pe sferturi: 20 – 14, 29 – 12, 22 – 20, 14 – 20.
Au punctat pentru Olimpia CSU Brasov: Kovacevic 23p, Erak 16p si 10 recuperari (double-double), Bartee 15p si 14 recuperari (double-double), Irimia 13p, Ursu si Haas 8p, Avram 2p.
Cu aceasta victorie „olimpicele” si-au asigurat matematic accederea in playoff-ul acestei editii de campionat si dupa 21 de runde disputate Olimpia CSU Brasov se situeaza pe locul 6 in clasament cu 33 de puncte, inregistrand 12 victorii si 9 infrangeri.
„Ma bucur ca am facut un meci bun astazi. E o victorie mare care ne asigura prezenta in playoff, ceea ce reprezinta o performanta laudabila pentru echipa noastra. Vreau sa felicit fetele pentru felul in care s-au daruit pe teren si mi-as dori foarte mult sa incheiem acest campionat pe locul pe care suntem acum. Meciurile ce au ramas de disputat trebuiesc tratate cu seriozitate pentru a obtine maxim din fiecare partida“, a delcarat Dan Calancea, antrenor echipei Olimpia CSU Brasov.
In urmatoarea runda „olimpicele” vor primi vizita celor de la Universitatea CSM Oradea.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Brașovul este unul dintre orașele cu cele mai bune servicii de guvernare electronică oferite cetățenilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate