blog-logo

PierdeVara & Maria Mirabela Cismaru au cantat in premiera ,,Crezi„ in Times Pub

PierdeVara & Maria Mirabela Cismaru au cantat in premiera ,,Crezi„ in Times Pub
PierdeVara & Maria Mirabela CismaruPierdeVara & Maria Mirabela Cismaru, au facut, vineri noapte, un spectacol pe cinste in Times Pub.Infiintata in anul 2011, Pierdevara reuneste 2 studenti si 4 liceeni pasionati de muzica si spectacol: Adi Stanescu – Lead Vocal, Radu Trifu – Solo Guitar, Catalin Petre – Harmony Guitar, Ioana Pislaru – Keyboards, Alexandru Marin – Bass Guitar si Radu Nastase – Drums&Percussion. Primul concert a avut loc pe 2 iunie 2012 la Taverna Studioului din Buftea iar reactia excelenta a publicului i-a determinat pe membrii trupei sa se gandeasca serios la un single.
,,A fost foarte bine. Este pentru prima oara cand cantam in Brasov si ne-am simtit superb. Lumea s-a distrat, s-a dansat mult. Ne-am bucurat sa vedem ca sunt apreciate si melodiile mai vechi la fel de mult ca cele mai noi. Am gasit un public deschis si asta ne-a facut sa ne simtim relaxati si sa cantam tot ce ne place mai mult. Iar acest lucru s-a simtit. Am cantat si piesa noastra preferata, Purple Rain, dar si o compozitie proprie <<Crezi>>. Am fost foarte placut surprinsi de Times, un club intim, care e amenajat pentru concerte live. Publicul aproape de scena ofera o alta intensitate spectacolului. De aici si placerea de a canta. De fapt, piesa „Crezi” am cantat-o pentru prima oara live. Am simtit ca in Times e un bun moment sa o cantam. Iar reactia publicului a fost pozitiva asa ca suntem fericiti„.
Pentru viitor,  PierdeVara & Maria Mirabela Cismaru spun ca vor sa ramana creativi.  ,,Vrem sa continuam sa facem muzica asa cum ne dorim noi. Fiind tineri credem ca timpul lucreaza in favoarea noastra asa incat am ales sa ne concentram pe noi si mai putin pe comercial. De aici si ideea de Pierde Vara. Vrem sa ramanem liberi si relaxati si sa ne adunam in sala de repetitii cu aceeasi placere de fiecare data. Vorbind despre concerte, unul dintre cele mai asteptate este cel de la Intorsura Buzaului, de la festivalul „Impreuna – formatii pentru viitor”. Este un festival la care am mers de fiecare data cu placere si dorim sa pastram traditia„, au precizat solistii pentru newsbv.ro.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Isărescu, mesaj pentru românii cu rate: Perioada dobânzilor mici a trecut, nu mai revine 

Leave a Reply

Your email address will not be published.