blog-logo

Trupa PierdeVara & Maria Mirabela Cismaru în Times Pub

Trupa PierdeVara & Maria Mirabela Cismaru în Times Pub

PierdeVara & Maria Mirabela CismaruDistrează-te alaturi de Trupa PierdeVara & Maria Mirabela Cismaru, vineri, de la ora 22:30, asa cum nu ai facut-o de multa vreme! Nu rata, in Times Pub o seara de muzica cu totul speciala!   Pierdevara este o trupa tanara ce abordeaza genurile pop-rock si brit-pop.

Infiintata in anul 2011, Pierdevara reuneste 2 studenti si 4 liceeni pasionati de muzica si spectacol: Adi Stanescu – Lead Vocal, Radu Trifu – Solo Guitar, Catalin Petre – Harmony Guitar, Ioana Pislaru – Keyboards, Alexandru Marin – Bass Guitar si Radu Nastase – Drums&Percussion. Primul concert a avut loc pe 2 iunie 2012 la Taverna Studioului din Buftea iar reactia excelenta a publicului i-a determinat pe membrii trupei sa se gandeasca serios la un single.

Alte articole:   ISU Brașov: Inundații la Rotbav și Homorod, în urma ploilor torențiale 

Intre timp, cateva concerte reusite (12 iulie 2012 Festivalul „Impreuna: formatii pentru viitor” Intorsura Buzaului, baluri (Bal Absolventi ASA – Palatul Stirbei, 13 iulie 2012) au sudat si mai mult echipa. Single-ul „Doar ea”, compus de Andy Robert, a fost lansat oficial printr-un concert la Taverna Studioului din Buftea, 9.11.2012 si a fost foarte bine primit, iar in 2013 a aparut si prima compozitie semnata “PierdeVara”-Today.

Repertoriul mai include covers pop-rock, brit-pop si alternative (Kings Of Leon, The Calling, Prince, Whitesnake, AC/DC, s.a); In toamna anului 2013, PierdeVara a inceput colaborarea cu Maria Mirabela Cismaru(participanta in finalele live “Vocea Romaniei”-componenta a echipei “Moga”). Primul concert in aceasta formula a fost pe 25.10.2013 la Taverna Studioului Buftea.

Alte articole:   ANAR: Restricții în alimentarea cu apă în aproape 700 de localități, din cauza secetei 

Soundtrack by Cahul & j Pondera   Suport artisti – 20 de lei. Odata cu bratara vei primi un bon consumabil care iti permite sa bei un shot la alegere!   Rezervari la 0736 73 73 73. Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:30, iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie. 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.