blog-logo

Puchianu: Criza din USL creează o mare problemă la nivel național

Puchianu: Criza din USL creează o mare problemă la nivel național

Dumitru Ioan Puchianu4.Liderul filialei Brașov a Forței Civice din Brașov, Dumitru Ioan Puchianu, spune că criza din USL creează o mare problemă la nivel național, deoarece criza la guvernare generează derapaje economice și și convulsii sociale. 

De aceea, Puchianu cere „responsabilitate” liderilor USL, „deoarece riscul de a intra într-un derapaj populist poate fi criminal, iar șansele de redresare economică în 2015 sunt aproape zero“.

Mai mult, Puchianu a precizat că Forța Civică va trimite azi o scrisoare deschisă liderului PNL, Crin Antonescu, pentru că sunt singurii responsabili din USL, cei din PSD fiind „iresponsabili”. Interesant este faptul că Puchianu a precizat că la mișcarea de unificarea a dreptei este invitat și PNL, care nu fusese chemat până acum.

Alte articole:   ATV răsturnat la Sânpetru! O victimă inconştientă şi un copil rănit!

Puchianu a mai reiterat faptul că Forța Civică va merge individual la alegerile europarlamentare. El a infirmat faptul că s-ar ajuns o înțelegere cu PMP, în urmaq unor discuții între Elena Udrea și Mihai Răzvan Ungureanu, asistați de Traian Băsescu. A existat o întâlnire, dar mai mult de curtoazie. 

Distribuie dacă îți place!
  1. […] Liderul filialei Brașov a Forței Civice din Brașov, Dumitru Ioan Puchianu, spune că criza din USL creează o mare problemă la nivel național, deoarece criza la guvernare generează derapaje economice și și convulsii sociale. De aceea, Puchianu cere „responsabilitate” liderilor USL, „deoarece riscul de a intra într-un derapaj populist poate fi criminal, iar șansele de redresare economică în 2015 sunt aproape zero“. Mai mult, Puchianu a precizat că Forța Civică va trimite azi o scrisoare deschisă liderului PNL, Crin Antonescu, pentru că sunt singurii responsabili din USL, cei din PSD fiind „iresponsabili”. Interesant este faptul că Puchianu a precizat că la mișcarea de unificarea a dreptei este invitat și PNL, care nu fusese chemat până acum. Puchianu a mai reiterat faptul că Forța Civică va merge individual la alegerile europarlamentare. El a infirmat faptul că s-ar ajuns o înțelegere cu PMP, în urmaq unor discuții între Elena Udrea și Mihai Răzvan Ungureanu, asistați de Traian Băsescu. A existat o întâlnire, dar mai mult de curtoazie. sursa: newsbv.ro […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate