blog-logo

Un bucureștean a accidentat grav o bătrână pe trecerea de pietoni

Un bucureștean a accidentat grav o bătrână pe trecerea de pietoni
Foto: arhiva

Foto: arhiva

Accidentarea persoanelor pe trecerea de pietoni devine o obișnuință la Brașov. Ieri dimineață, în jurul orei 9.30, în municipiul Brașov, pe Calea București, un bucureștean de 23 ani conducea un autoturism și, ajungând la trecerea pentru pietoni din dreptul imobilului cu numărul 53, a accidentat o brașoveancă de 70 ani, care traversa strada pe marcajul pietonal.

Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată, iar polițiștii  Biroului Rutier Brașov continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   WhatsApp lansează noi funcții de confidențialitate: Poți decide cine vede că ești online și cine nu   
 1. Aceste accidente se petrec din cauza eliminării semafoarelor.

  Reply
  • Oare pietonii se asigura inainte de a traversa, fie si prin locurile special amenajate ? Avem obligatia legala de a ne asigura inainte de a traversa ! Mergeti prin Brasov si vedeti cum marea majoritate efectiv ”se arunca” pe trecere indiferent daca sunt sau nu masini in apropiere !

   Reply
 2. E foarte greu să educi oamenii să se asigure, să aștepte momentul potrivit și alte lucruri. E mult mai simplu să îi educi să treacă pe culoarea verde a semaforului și să stea la roșu. Semaforul nu face diferențe între educați și mai puțin educați, îi oprește pe toți și le dă voie la toți să treacă. E singura soluție pentru un trafic sigur, dar în Brașov s-a ales ”fluidizarea” circulației, plătită cu sânge. Până când nu se va reveni la semaforizarea majorității trecerilor pentru pietoni, vor mai fi victime printre pietoni, așa că vă rog domnule Sebastian Dan să faceți un demers în această privință. Eu am scris zeci de postări și comentarii, dar vocea mea nu e suficient de puternică.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.