Atomei (PNL): Dacă PNL rămâne la guvernare, are şanse să obţină un scor mult mai bun la alegeri

Atomei (PNL): Dacă PNL rămâne la guvernare, are şanse să obţină un scor mult mai bun la alegeri

adrian atomei PNL nu trebuie să iasă de la guvernare pentru că se află într-o alianţă politică unită, iar USL a fost mandatată de către români şi bineînţeles şi de braşoveni la alegerile din 2012, pentru un proiect de patru ani, a declarat luni într-o conferinţă de presă viceprimarul Braşovului Adrian Atomei, care este şi preşedintele organizaţiei municipale Braşov a PNL.
„Cred că în momentul de faţă România are nevoie de stabilitate politică şi, dacă este să fac o paralelă cu partea de administraţie, cred că şi în administraţie avem nevoie de stabilitate. Drept urmare, din punctul meu de vedere cred că USL trebuie să funcţioneze şi eu sunt absolut convins că liderii noştri vor lua cea mai înţeleaptă decizie pentru a rămâne în această formulă“, susţine viceprimarul Atomei.
Sursa citată consideră că din punct de vedere politic PNL dacă ar ieşi de la guvernare ar fi în dezavantaj, în primul rând pentru că formaţiunea politică prin candidatura lui Crin Antonescu doreşte să dea un preşedinte României, iar rămânând în formula USL Crin Antonescu are şanse să ocupe această funcţie. Dacă PNL rămâne la guvernare, are şanse să obţină un scor mult mai bun la alegerile parlamentare, a mai spus liderul municipal al PNL Braşov.
Adrian Atomei a adăugat că cel mai important lucru din punct de vedere politic este că orice partid ar trebui să-şi dorească să guverneze şi nu să iasă de la guvernare.
Întrebat ce părere are despre faptul că preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Braşov, Aristotel Căncescu, a cerut la întâlnirea de duminică seara de la Bucureşti ieşirea PNL de la guvernare, Atomei a precizat: „Aceste păreri sunt întâlnite tot mai des în partid pentru că există această stare de nemulţumire, nemulţumire pe care şi eu am avut-o în anumite situaţii faţă de colegii mei din PSD, dar eu cred că lucrurile trebuie puse pe un făgaş normal pentru a putea colabora mai departe. Colaborarea locală dintre PSD şi PNL poate fi mai bună, adică avem o colaborare bună la nivelul administraţiei locale după 20 de luni, dar poate fi îmbunătăţită”.

Alte articole:   1145 cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore. 60 de cazuri depistate la Brașov
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate